mama-drugi antybiotyk w zyciu? Wow! Tosz Ty okaz zdrowia jestes! Ja mialam taki czas, ze bralam antybiotyk 2 razy w miesiacu.

Oczywiscie grzybica przyplatywala sie prawie za kazdym razem wtedy

i od wtedy nauczylam sie prosic lekarza o piguly dopochwowe i zawsze teraz takowe biore oprocz oczywiscie probiotyku na zoladek.
Balbinka - oby psiak wyzdrowial! A jesli chodzi o pakowanie bagazy, to maz mnie nauczyl, ze szczoteczke do zebow, 1 pare majtek i skarpetek wrzuca sie do bagazu podrecznego - tak na wszelki wypadek

No i kasy i dokumentow tez nigdy nie trzymamy tylko w jednym miejscu...
Ewcia, ja powtorze za
oliwka - zastanow sie nad tym zwiazkiem jeszcze raz. Czuje, ze takie sytuacje beda sie powtarzac. Szkoda zycia na marnowanie go z kolesiem, ktory Cie krzywdzi! Szkoda Twojego Synka!
oliwka - jak beta?!?!?!

Czekamy!
Kahaka, dawaj foty obiecane wczoraj!
Bree,
Kahaka - trzymam kciuki za niedlugie testowanie! Nie moge sie doczekac i czekam jak na wlasne!

mmm - znam i uwielbiam boczniaki. Robie podobnie jak Ty - a'la schabowe. Sa pyyycha! A wrzucisz przepis na gulasz i knedle?
Wczoraj jadlam bitki schabowe w sobie cebulowym z Twojego bloga i wyszly przepyszne! Do tego nasza ulubiona surowa z mlodej kapustki i koperku... Zajadalismy sie az sie uszy trzesly!
Slowa wrozki srenio sie spelnily, bo mial byc przelom roku, a tu nic, co?
Esmeralda - tule z powodu @
Ja w tym miesiacu wyjatkowo naprawde, nawet nie wiem kiedy powinna byc owu. Jak tylko zachciewa mi sie liczyc to sie zagluszam sama, zeby o tym nie myslec i sie nie doliczyc. Objawow za specjalnie tez nie mam, a ze ostatni cykl sie rozjechal, to wszystko moze byc nie w tych terminach co trzeba... Zyje wiec chwila i co bedzie to bedzie. Sama jestem zdziwiona, ze tak pozytywnie w tym miesiacu potrafie na to wszystko patrzec!