• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

a jutro będzie gulasz z boczniaków i knedle :)

jeszcze chciałam wam pokazać co na temat dziecka napisała nam w zeszłym roku wróżka, dobra znajoma mojego M

Co do ewentualnego potomka- konieczne jest zrobienie badań w kierunku ciąży. Karty wskazują
ze moze byc jakis problem, nie jest on wykluczającym zajscie w ciążę, ale wymaga usunięcia. jest to jakiś drobny problem
ale nie bedzie trudny do zlokalizowania może jednak byc potrzebnych kilka badań. Dobry czas na pojawienie się ciąży/potomka
to przełom roku grudzień/ styczeń. Ciąża bedzie przebiegać sprawnie, ale nie wiem jeszcze czy szykuje się synuś czy córcia.

Ostatnia edycja:
reklama
mmm - jak ja bym chciała uslyszeć kiedyś taką wróżbę...

mama - to od dzisiaj będę CI siękojarzyła z bobem, dobre. heheh

Oliwka - uwielbiam buty z Venezi, są piekne i wygodne:)))

Cześć Weteranki
Jestem i ja. Trochę późno ale dopiero skończyłam robotę. Wróciłam z pracy i musiałam się zabrać za pieczenie ciast - dla mamy na imieniny do pracy na jutro.
Upiekłam tiramisu i nowe wg mojego pomysłu:
Murzynek taki wilgotny przełożony kremem malinowym ze świeżymi malinkami, polany polewą kakaową i posypany pokruszonymi bezami.
Mam nadzieję że będzie dobry.

Ja dziś Was trochę podczytywałam w pracy także jestem na bieżąco.

Oliwka fajnie, że siostrze się podobał prezent.
Mama - Twoja wycieczka to chyba spełnienie obaw każdego wczasowicza.
Kahaka dawaj foteczkę jak już będziesz - tą mamy i swoją torebeczkę.
Ja też się muszę wybrać na zakupy jakieś odzieżowe bo już na takich wyjazdowych to od pół roku nie byliśmy.
Ewcia - trzymam &&& żebyś podjęła dobrą dla siebie i Twojego synka decyzję.
Mmmm - śmieszne te grzyby. :-) Dziwne takie.
Esme przykro mi z powodu @ :-( Pewnie wkrótce do Ciebie dołącze.
Martusia, Wikulka - cześć babeczki :-)

U mnie dziś tempka wzrosła do 36,9. Ale objawów żadnych nie mam więc się nie napalam.

Jestem
mama, nie działa mi coś Bluetooth :baffled: Jutro pokombinuję jeszzce raz.
wikulka, ja też dziś jadłam bób :-) pierwszy raz, pyszny był.
Bree, nie kracz!!! Piękną masz tempkę i tego się trzymajmy :tak:

Ja dziś zrobiłam na szydełku żabkę :-) Jutro Wam pokażę i torebke też.

Wikula dobranoc,
Kahaka heeeej. Wciągnęło Cię szydełko, co?? Fajnie. teraz na wakacje będziesz miała więcej czasu, żeby dziergać.
Ciekawe co to będzie z nami. A jak u Ciebie z objawami ewentualnymi i odczuciami, masz jakieś? U mnie zero. Nawet cycki mnie jeszcze nie bolą. Ale jak mówisz pewnie cykl bedzie dłuższy.

reklama
Bree, u mnie żadnych objawów...Cycki macam co chwilę, ale nie bolą :-( Śluzu też nie mam, a jajnik pokłuwa jak co miesiąc. Więc raczej dupa blada u mnie...

Lecę spać, papapa!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry