Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Amalfi- no faktmama hahahahahahahale musisz przyznac ze byly to wakacje zycia hahahaha
. Zajebiste story!!!!!!!!!!!!
no wlasnie weszłam drugi raz aby napisac co nieco o moim....od wczoraj chyba sobie o mnie przypomniał non stop pisze, wczoraj napisał,ze oszaleje beze mnie,teskni,nie moze tak zyc beze mnie,,potem dzwonil o 24 w nocy....teraz pisze non stop smsy..napisal,ze byl u mnie,ale pocalowal klamke,,no ale mnie nie bylo,bylam w pracy...no i caly czas teraz pisze,,,,pewnie dzisiaj przylezie-na 100%...ewcia jak tam z Twoim chlopem, jakies zmiany, rzadko zagladalam tu bo w pracy caly dzien iw sumie nie wiem jak sie to skonczylo
no i guciooooooooozapomiałam dodać ,ze miała wtedy wszystko gdzieś i opalalam się bez stanika)) mimo 75B
![]()
Już mnie to wkurza, dobrze że tego testu nie zrobiłam, szkoda kasy.. A już wierzyłam, że w tym miesiącu nam się uda, byłam taka wypoczęta i odprężona, bombowy seksik był, a tu co...taki numer. Jak zwykle. Teraz to już nie wierzę w to, że w następnym miesiącu będzie dobrze. Już utwierdziłam się w przekonaniu, że z conajmniej jednym z nas coś jest nie tak i nie ma co dłużej zwlekać.
Trzeba zacząć się leczyć i to pełną parą, i wtedy można mieć jakąś nadzieję, że ewentualnie się uda. Ale bez leczenia, to nie ma nadziei.. Być może faktycznie to ja mam cykle bezowulacyjne, zresztą, wyjątkowo w tym cyklu dostałam @ dwa dni szybciej wyjątkowo! Ostatnio chyba miałam tak rok temu, a zawsze jak w zegarku. Pozdrawiam kobietki