• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Esmeralda - przytulam!
Bierzcie się po prsotu za badania, potem ewentualne leczenie i myślę, że wsio szysbko się wyjaśni!

Mama - niezła wycieczk, heheh Dobrze, że chcociaż śniadanie i obiadokolację mieliście

martusia - to jak ty bez ciuchów dałaś radę...????

Ewcia - ja bym go tak od razu do domu nie wpuszczała, niech sobie facet wszystko przemyśli...

Kahaka to chyba calkowicie została pochłonięta przez szydełko, hehe

reklama
esmeralda, to badania wszystko wykaza,,ja sie zbieram od lutego,,no popatrz wiecznie cos,,,powodzenia tobie..
wikula o nie,,nawet z tym nie wychodze,zeby tu przyszedl,bo jak przyjdzie to juz pewnie zostanie,,hee..ale piszemy smsay caly czas....ja zero inicjatywy......niech on sie wykaze

Hej,
nie szydełkuję, tylko u rodziców jesteśmy. Mój pomaga tacie szafki w kuchni wieszać.
mama, możesz wysłać, ale wstawię dopiero późnym wieczorem, bo tu nie mam Bluetotha.
esmeralda, przykro mi :-(
Potem Wam torebkę pokaże, musze fotkę cyknąć.
Ewcia, my tez mamy jutro na 9. Ale po pracy nie idę na żadne chlanie :-(Nie mam w tej szkole jakiś dobrych znajomych. Zresztą tu pracuje 98 nauczycieli...W poprzedniej pracy było lepiej, chciałabym tam wrócić. Znalazłam tę piosenkę, co podałaś wczoraj i bardzo mi się podoba:tak:

kasia milego pobytu u rodzicow...ja pisze caly czas ze swoim smssy....zobaczymy co z tego wyniknie...
mi sie bardzo podoba bo pasuje do aktualnego mojego stanu z moim,,heee

jestem
c007.gif
:)))

Wikula- jadłam dzis bób i myślałam o Tobie :)))
ale mi brzuch po nim wywaliło
c029.gif

Kahaka- wysłałam :)
dziewczyny napis z kamieni słabo widoczny bedzie bo robiłam zdjęcie zdjęcia telefonem więc wiadomo..

Oliwka- jak tam ??????????

Esmeralda- Ty powinnaś w połowie cyklu pójśc na usg ,zeby zobaczyc czy masz owu a mąż na badanie armii...od tego by trzeba zacząć a pozniej badanie hormonów...zresztą gin Was poprowadzi-nie zalamuj się...choć wiem,ze jak dzień @ to wszystko się w czarnych barwach widzi;/
tulę

Martusia- oby w pracy szybko zleciało...

Ewcia niech z tych sms'ków cos dobrego wyjdzie-&&&

mmm-ja najbardziej lubie "co ludzie powiedzą " taki angielski humor z hiacyntą bukiet:)))
ale nie wiem czy to na necie mają
kiedyś leciało w tv-dla mnie rewelacja i do pośmiania :)))

Co ludzie powiedzą - najzabawniejsze urywki

Ostatnia edycja:
mama to czekamy na kartke z plazy...a nie wiem co wyjdzie,,raz piszemy bez klotni za chwile klotnia i w kolko macieju..
mmm sama bym cos ogladnela dobrego,,nic ciekawego dla mnie nie ma...

dobra ja zmykam laseczki

jutro jak sie odezwe,,to bede juz na wakacjach,,heeee

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Melduję się posłusznie:)
Mama tak więc Pani zachwycona była podobno:)
Oliwka jeszcze bardziej!:))) Podoba się jej prezent

Byliśmy z mężem na kolacji i kupił mi buciki w Venezii:))))
Jutro beta...pojawił mi się biały i bardzo gęsty śluz,mało ale jest,nie wiem co to...

Ewcia,Twoje życie i zrobisz jak uważasz ale znam z autopsji takie związki i to co opisujesz nie wygląda zdrowo:(
Przepraszam,że się wtrącę ale wygląda na to,że Jemu tak wygodnie...kłótnia,foch i wybycie gdzieś na kilka dni...potem powrót ze zwaleniem winy na Ciebie...nie daj się cholerka...
Nie ciągnij zabawy w sms-y...no chyba,że chcesz żeby wrócił.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry