• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Jej, ale naskrobalyscie :-D Przepraszam, ale musze sie troche wkrecic...w kazdym razie kazdej z nas zycze upragnionego dzidziusia!

A ja hmmm jestem nadal w klinice pod kontrola, jezdze na USG co troche, zeby wiedziec co i jak. Biore zastrzyki w brzuch ( sama sobie robie) na wzrost pecholi, bo po clo, to byly marne. No i zobaczymy jutro czy juz i czy wogole cos sie ruszylo...Wogole mam wysoki testosteron, wiec wszystko sie przeciaga...no ale mam nadzieje, ze i mnie gdzies na koncu kolejki sie poszczesci!

reklama
Kora- tak to mój drugi antybiotyk w życiu-za dziecka tez nie brałam...tak moja mama mi mówiła to Jej wierzę..
i generalnie zgadzam się :))jestem okazem zdrowi-teraz jak mnie zatoki siekły to byłam pierwszy raz u lekarza ogólnego...do tej pory z lekarzy to dentysta i ginek...

a Ty działasz w "ciemno"?? i dobrze :)) ja też nie myślałam o działaniu tylko o wpadaniu ;))to znaczy o tym ,ze juz staraczką nie jestem ale skoro działam to wpadka może być...ale pojechałam do kumpeli mówię jak jest i ta mi kazała sikać na test owu a tu meeega krecha i teraz ciągle o tym myślę ,no może nie ciągle ,ale pamiętam ,ze taki test mi wyszedł-zresztą Kahaka wstawiała Wam fotkę...
tak więc u mnie jeszcze tydzień czekania..

Gwiazdeczka- rozkręć się i pisz kiedy możesz-&&&&&&&&&&&& za jutro :) niech sie okaże że pęchol jest już duży...

Jestem:)
Już po pobraniu,wyniki ok 13-stej.
Powiem Wam,że jechałam z łzami w oczach,nie mam żadnej wiary mimo,że bardzo bym chciała....
Nie wiem czy jest sens iść po wyniki:(

oliwka, oczywiscie, ze jest sens jechac! Zawsze jest sens! :* Tule!
mama - tak! Jakos tak mi sie udaje bez emocji w tym cyklu. Czekam na ta wizyte u endo i ciesze sie tym jak jest, bo w zasadzie, dzieki Bogu, jedną Córę mam, odchowana juz i nie powiem, ze nie jest sympatycznie miec czas dla siebie, moc wyjsc tu i tam, miec swoja sypialnie itd... Dlatego, jak nam sie poszczesci z Dzidzia to bedzie super, a jesli nie, to tez bedzie dobrze tak jak jest.
Poza tym przyznaje, ze duzo mi dalo, ze Was odkrylam :* !!! Czlowiek duuuuzo lepiej sie czuje wiedzac, ze sa kobitki majace takie same problemy, a nie ciagle tylko widzac tylko ciezarne i dzieciate kolezanki wokół... DZIEKI ZE JESTESCIE!!! :*

Kora- masz racje nasze wsprcie i zrozumienie najwazniejsze...ja w realu juz nawet nie mówię o tym o czym Wam piszę bo nie ma tego zrozumienia właśnie-ciągle tylko słyszę -po co mi to..że czasy ciężkie...że dwójkę już mam....
i takie tam-po co mi sie jeszcze tym stresować.........

Gwiazdeczka- a czy sie objawia za wysoki testosteron??? i co uniemożliwia?? bo np.wysoka prl blokuje owu a testosteron?????

Hej!

Oliwka - trzeba mieć nadzieję, nie poddawać się! nóżkami musisz iść, straszne, heheh

Mama - to do kiedy u Ciebie czekamy???

Balbinka - mam nadzieję, że psiunio szybko wyzdrowiej i potem juz będzie git!

Dzisiaj zakończenie roku, to większość z nas zajęta, ale coś czuję, że od jutra produkcja ruszy jeszccze bardziej:)

Wikula- cześć :) no ja testuję razem z Zjolą 29 czerwca :)

miałam juz pół godziny temu wyjść z dziećmi na plac zabaw ale u góry taki bałagan zrobili,ze dopóki nie posprzatają nigdzie nie pójdziemy...
u nas dziś mega słoneczny dzień..
a Ty na jakim etapie masz cykl??

reklama
Mama, tak wiec z tego co sie zdazylam dowiedziec to mam za mało estrogenu (żeńskiego hormonu) a za dużo testosteronu (męskiego) świadczy to o zaburzeniach homronalnych - nie leczone moze wywołać moze problemy z zajściem w ciaze lub zaburzenia z okresem. Pewnie czeka mnie znowu lykanie tabsow anty, zeby wyrownac hormony. No ale wiecej o planie dzialania bede wiedziec jutro.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry