reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Iza - stawiaj stawiaj!! Nie wymiguj się!!!!

Mi suknia Kate bardzo się podobała, górę mojej ślubnej miałam bardzo podobną, też taką koronkową, tylko nie miałam takiego trenu:)) i cała moja suknia była z koronki:))

Dobra stawiam, ale nie wiem jak takie emotki się robi z piwkiem, bo widzę tu tylko emotki-buźki.:confused:

W każdym razie pijemy za długie umowy o pracę, długie szczęśliwe życie i krótkie staranka nas wszystkich :-D:-)

cześć dziewczyny, jestem nowa na forum... my z mężem staramy się o dzidzie prawie 1,5 roku :-( zaczęłam brać już wspomagacze, dziś powinnam dostać @ ale jej nie ma, zrobiłam już test bo nie mogłam wytrzymać... ale wyszedł negatywny jak zwykle, pewnie się opóźni przez badanie drożności, które miałam robione w tym cyklu :-( smutno mi, taką miałam nadzieję, piersi mam nabrzmiałe i bolące więc się łudziłam, że może się udało...

Magda-witaj i przykro mi ,ze test negatywny...tak to jest z tą @-kpi sobie z nas-robi nadzieję a potem przychodzi....

tule i rozumiem co czujesz...

Iza- wpisz sobie-emotikona.pl i masz emotki:))

magda, witaj u nas, rozgość się;-) przykro mi z powodu testu. Pisz z nami, będzie Ci raźniej.

Wpadłam na genialny pomysł :-):-):-)
Wstawiajcie swoje ślubne zdjęcia! Na pewno wszystkie byłyśmy (jesteśmy) równie piękne jak Kate haha

reklama
Mam nadzieję że test się myli i że nie dostanę @ :-( i że w końcu załapało, bo już nie mam siły, ochota na sex też mi już całkiem ostatnio odeszła :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry