reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Hej mmm :))))
Kochana,wczoraj sama wyczarowałam mega obiad ,inspirowałam się Twoimi przepisami...powiem tak :Oliwka niejadek zażądała dokładki i dzisiaj tego samego obiadu a ja prawie nie zjadłam bo nie było już co...wszystko zjedli:))))

A ja wyżezałam sprawozdanie do PCPR bo mamusia dostaje zakaz spotkań z Oliwką i kierują sprawę do sądu.
Może w końcu się za nią wezmą.
Babki aż się trzęsły jak im opowiedziałam co mamusia robi z Oliwia...

Hej mmm :))))
Kochana,wczoraj sama wyczarowałam mega obiad ,inspirowałam się Twoimi przepisami...powiem tak :Oliwka niejadek zażądała dokładki i dzisiaj tego samego obiadu a ja prawie nie zjadłam bo nie było już co...wszystko zjedli:))))

A ja wyżezałam sprawozdanie do PCPR bo mamusia dostaje zakaz spotkań z Oliwką i kierują sprawę do sądu.
Może w końcu się za nią wezmą.
Babki aż się trzęsły jak im opowiedziałam co mamusia robi z Oliwia...

a co takiego wyczarowałaś jeśli mogę wiedzieć?

kurcze to co robi Twoja matka nie mieści sieę w głowie :(

Miałam mięsko zamrożone,teść nam kiedyś ze wsi przywiózł,wieprzowinę chyba,ciemny kawałek mięsa.
Wieczorem nasmarowałam oliwą z oliwek,czosnek w kostce,pietruszka,sól i cebula w kostce,owinęłam folia i na noc do lodówki.
Wyjęłam po południu,odsączyłam płyny,włożyłam do worka do pieczenie,do tego ziemniaki w ćwiartki dorzuciłam,całość posoliłam,dorzuciłam 2 kostki cebuli i dużo oliwy z oliwek,zawiązałam,wymieszałam i do piekarnika:)))
Podane z mizeria...mniam:)

Gotowe:) Muffiny muszę wypróbować:)

super, aż ślinka cieknie :)

dzięki, polecam też te z colą są super zwłaszcza z białą czekoladą, zawsze je robię z moja chrzećnicą, myślę, że dziewczynki by mialy dobrą zabawę przy ich pieczeniu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry