reklama

Staraczki Weteranki...

Witaj Kinga!

Ja to się nie mogę zabrać do remontu, a dokładniej do malowania mieszkania, nie ma weny do tego...
mieliśmy zaczynać we wrześniu, ale na razie przełożyliśmy to na koniec miesiąca, czy coś z tego wyjdzie???
Mam nadzieję, że Twój cykl się ureguluje!

reklama
Witaj Kinga!

Ja to się nie mogę zabrać do remontu, a dokładniej do malowania mieszkania, nie ma weny do tego...
mieliśmy zaczynać we wrześniu, ale na razie przełożyliśmy to na koniec miesiąca, czy coś z tego wyjdzie???
Mam nadzieję, że Twój cykl się ureguluje!

A u mnie oprócz dupy bladej z zejściem niżej to chyba nie jest źle:
Nowa cała hydraulika i elektryka jest,postawione nowe ściany,ogrzewanie podłogowe też,wszystko otynkowane,podłogi wylane...
Dzisiaj położyli kafelki na podłodze w kuchni i łazience.
Jutro Panowie mają zrobić 2 ściany w łazience-kafelki.Chłopacy gładzie położą w dzień.
Wieczorem wyprują okna w łazience i kuchni,we wtorek wstawią razem z drzwiami,Środa malowanie a w czwartek lub piątek panele nam położą i łazienkę zmontują (prysznic,zlew itp),mam nadzieję,że w niedzielę za tydzień będę u siebie.

Palenie rzuciłam 2 lata temu...od tygodnia popalam...jeden papieros wieczorkiem...

Witam Was kochane:) Ja tylko wpadam się przywitać,jutro rano bedę nadrabiala zległości;)
Witaj Izunia:*
Amalfi kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Waszą wizytkę w provicie:*
No i oczywiście pozostałe panie też caluję:*

Wikula...hmmm...nic sie nie zmieniło,w totka nie wygrałam więc budowa stanęła...zostaliśmy bez pokoju dodatkowego a raczej zejścia do pokoju.
@ brak

Nie ma co,to leki zablokowały @...
Od tygodnia brzuch boli więc prędzej czy później przylezie...
Zresztą siknęłam 2 dni temu dla spokojności i nic więc na betę szkoda czasu i moich biednych żył.

Odpoczywasz,dbasz o Siebie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry