reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
dziewczyny beznadziejnie sie czuje, śpię na stojąco i cycki strasznie, strasznie mnie swędzą jak nigdy jeszcze. nie mam jak sie podrapać bo w pracy siedze i klientów dziś pełno. Boże żebym tylko nie pomyslała że to ciążowy objaw!!! miał być spokój w tym cyklu i do tej pory był. Wkurzyłam sie. Jak mam nie mysleć skoro coś takiego mi się przytrafia?:wściekła/y: I z wyluzowywania wielka dooopa;)
jeszcze tydzień do terminu @. chyba zeświruję jeśli to dalej potrwa.

Amalfi - to miłej pracki :)

Carol - zmobilizuj się i rusz dupkę :-D

A ja już bliżej jak dalej. Przepis na pieczeń wydrukowałam i siedzi w torebce. Potem na zakupy i będę pitrasić. MMMMmniammmmmmmm. Poza tym ja i tak dzisiaj jestem skazana na kuchnię, bo M po południu ćwiczy dzisiaj na gitarze (elektrycznej). Ponieważ mamy 2 pokoje, to mnie zostaje kuchnia. Chyba zostanę Magdą Gestler:-D

ehhheee laski spokonie po 2,5 roku już nawet nie chce mi się nakręcać:rofl2:
bardziej myslę że może to jakieć uczulenie, może na proszek do prania albo co, bo skąd to swędzenie. Muszę sobie wapno zapodać. W pracy mnie koleżanka wruuuurw.... wiec stresy jak codzień. zaraz do domu na szczęście.
Pyszności robicie, ja dzisiaj zrobię chyba schabowe z musztardą też według przepisu naszej topikowej królowej kuchni;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry