reklama

Staraczki Weteranki...

jestem kochane na chwilę ...

Kasia pisała do mnie wczoraj smska i obiecałam ,że wlecę.

myślę o Was moje weteranki kochane,ale temat starań już u mnie nieaktualny i dlatego na bb jestem tylko na 1 wątku mam wielodzietnych -mimo,że nie jestem wielodzietna..myślałam,że się uda i tam się zadomowiłam ,ale po półtora roku już niewierzę ,że sie uda...
2 cykle temu miałam @ po 28dniach
w tamtym cylku po 24dniach @
a teraz...minęło 16 dni i w 17d.c. dostałam @!!! lało się ,że hoho
c020.gif

porażka i dolina i ręce opadają i rz....ć się chce od tego wszystkiego!
zepsuta jestem i tyle-nic z tego nie będzie..

poza tym nasza sunia chorowała na raka i musielismy w końcu Ją uśpić---weterynarz przyjechała do nas-byłam z psiną do końca..przytulałam,mówiłam,dziękowałam za miłość i oddanie..cały czas do niej mówiłam bo bała się biedna moja myszka...
ohh jak mi ciężko było...jaka spłakana do pracy chodziłam....
20 września pożegnaliśmy Neste...tęskniliśmy przeokropnie i 30 wrzesnia pojechałam do hodowli i kupiliśmy goldena..
ma 7 m-cy jest przekochany i godnie "zastępuje" Nestusie..
może uda mi się fotkę wstawić..

ściskam za Was mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&-niech Wam sie uda kochane to będę się cieszyć z Wami z Waszego szczęścia..

poza tym pracuję-niby 3 dni ,ale potem w czwartek nadrabiam w domu zaległości...
zakupy ,sprzątanie,pranie,zebrania w szkole i przedszkolu.. iiiittttddddd same wiecie jak jest...
postaram się raz po raz wlecieć ,ale nie wiem nawet co u Was bo mój komp tak działa na karte orangę ,że zanim się strona otworzy to
c004.gif

czy są jakieś nowe fasoleczki o których nie wiem???

uściski dla Was!!!!!
i047.gif

reklama
mamusia - czeeeeeść słonko naszeeee :):-D kope lat :))
przykro mi z powodu psiaka, a półtora roku to naprawde niewiele w porównaniu do 2, 5 roku ;) wiec wpadaj jak najczesciej, pozatym my juz tez sie nie staramy, robimy to kiedy mamy ochote z moim 100 % nastawieniem na nie !!!

bono elegancki ;-)

ps co do zarcia to ja własnie wcinam te kotleciki z pieczrkami i srem od mmm ...

aj mama też mi by było smutno, pies jest najlepszym przyjacielem człowieka, i bardzo się zżywa z mieszkańcami, a człowiek z psem tak samo, traktuje go jak domownika, biedna psinka..ehh..
mówisz temat starań nieaktualny, ach wierzę, aż się odechciewa wszystkiego, :/..
mam pytanko do Was dziewczyny..mam luteinę którą bierze się doustnie (2x2) i jak to konkretnie się bierze?? bo na opak.nic nie pisze, 2x2 tzn mam np wciągnąć dwie rano i dwie wieczorem tak? po posiłku ? powiedzcie.. czy zawsze o tej samej godz? a pod język tzn że mam sobie ją wrzucić pod jęzora i czekać aż się rozpuści? :O jedna po drugiej czy naraz? :D wiem dziwne pytania, ale ja nie wiem :P

esmeralda, luteinę pod język i czekasz, aż się rozpuści. 2 tabletki na raz włóż. To się schodzi długo z tym rozpuszczaniem.
mama, fajnie, że wpadłaś! E tam, nie mów tak, że zepsuta jesteś! Masz już fajne dzieciaki i to świadczy o tym, że nie jesteś! A ja wierzę, że jeszcze się uda zaciążyć. Piesek rzeczywiście dostojny :-)
palemko, no i dobre masz nastawienie! Zwykle jak się "człowiek nie stara" to najlepiej na tym wychodzi :tak:

Ja dziś prawie cały dzień na kanapie. Mężowi na obiad zrobiłam takie kotleciki-pulpeciki z mielonego z serem żółtym w środku i papryką i cebulką. Mniam.

esmeralda nie znam sie na luteinie, przykro mi
carol kupilam juz fixa. A powiedz mi, bo ja nie lubie fety, nie uzywam soli prawie w ogole, i dla mnie feta jest stanowczo za slona, nie jestem w stanie zjesc nawet kawaleczka, czy to mieso nie bedzie za slone dla mnie??? Z ta fetą??
mama czeeeesc!!!!!!!!!!!!!!!!!! A piesek piekny, ja tez kupilam takiego wlasnie, mialam duzego kundla podobnego o nieokreslonej rasie, ale byl podobny bardzo, kolor i w ogole. I witaj w klubie, ze popieprzone cykle masz, ja zeszly cykl 30d, a ten tylko 25d. Wiec IVF trzeba odlozyc na grudzien, bo teraz irolka mi gwizdnęla urlop. Gdybym miala dlugi cykl, to bym w polowie listopada poleciala juz, a tu lipa:-(
suzi koniecznie pokaz zdjecia i ślij fluidy kahaka a Ty to co?? Gdzi fluidy??? Kolorowe???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry