reklama

Staraczki Weteranki...

Druga sie melduje ;) ja juz od 6 nie spie z przejecia... Szkoda ze pogoda taka.... Do DEEE.... Nic sie nie chce... Moj emek sie zarazil ode mnie troche, nie wiem czy to nie wadzi przy iui? Kurcze...

reklama
jestem i ja ..

Błonka masz IUI tak? no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! niech sie uda!

Esmeralda- masz racje ,psiak to członek rodziny...ciężkie to były dla nas,dla mnie dni...
a lutkę się bierze tak jak Kahaka napisała-pod język 2 i czekasz aż się rozpuści-nie jest to miłe..kumpele porównywały to do polopiryny...
następnym razem zapytaj gina o dowcipną ..i wygodniej i taniej-30 tabl.kosztują niecałe 4zł..

Suzi- super,że wszystko si;))

Palemka- powodzenia w załatwianiu spraw :)
ściskam Cię kochana !

Kahaka- tak,masz rację-mam 2 dzieci i całe szczęście...
czekam na info po Twojej wizycie -może już się dowiesz Kto tam mieszka :)

Amalfiiiii-cześć babeczko...bardzo mi przykro ,że się wszystko poprzesuwa;(
kurcze,fak!!no!
trzymam za Ciebie mocno &&&!
jak już dojedzie do in vitro to musi się udać!

Ewcia witaj babeczko:))no wleciałam do Was ...tęsknię ,ale czasu brak ,żeby być każdego dnia..

pozdrawiam wszystkie weteranki;)))
ja przy śniadanku:)

Witam się piątkowo :)

Chciałam przed chwilą coś nabazgrać i internet mi wcięło. Potem jak jakimś cudem go uruchomiłam, to wenę mi wcięło :( A więc na razie dzień dobry.

Mama - witaj po długiej przerwie :)

Witam serdecznie :-)
Ja juz w pracy, oczywiście nic mi sie nie chce, no ale jak trzeba to trzeba:-(
przecytałam wszystko i juz wszystko zapomniałam , co chwila mi ktos tutaj przyłazi i d.... zawraca i tak zapamietałam tylko tyle że mama sie pojawiła :-D witaj słoneczko, ja jak widac dalej w staraczkach i nadal bez efektów, tym razem blokada chyba jest moja psycha bo u nas juz wszystko w jak najlepszym porządku ... współczuję z powodu psinki:-( ja tez mam swoje cudo i nie wyobrażam sobie że coś mogłoby mu sie stac..:-(

trzymam za was dziewczynki &&&&&&&&&&&&&&& za starajace i zaciążone aby wszystko było ok :tak:
Miłego dnia !!!

Hej, hej!
suzi, widzisz, wszystko idzie dobrze!!!!! Jeszcze chwila i się skończy pierwszy trymestr, będzie dobrze!
amalfi, ja nie wysyłam fluidów, bo ja was wspieram dobrym słowem :-D

Izaaa cześć kochana ;)) no tak,Ty też weteranka niestety..
ściskam Cię i zyczę aby blokada puściła!!!!
oj kochana ja ja czekam na Twoją fasollę :)))

Zjola ja też potrzymam &&&& 27.10.
c014.gif

Poodkurzałam,ogarnęłam kuchnię za chwilę idziemy z Bono na spacer...przestało padac to trzeba skorzystać .

mama :-):-):-):-):-):-) witaj kochana!!!!! Ja ci powiem ze juz ogólnie nie mam siły, juz nic mi sie nie chce, co dwa miesiące robimy badanka i wszystko jest na 5+ a cały czas sie nie udaje:-( powinnam dac sobie na luz no bo co mi pozostało... nie pomagaja wyjazdy, zmiana klimatu, zaprzątanie głowy czymś innym, niemyślenie... nic nie pomaga wiec chyba czas najwyższy odpuścic :-(
Trzymaj sie cieplutko słonko, tak cie szukałam na tych forach i tutaj cie znalazłam:-):-)
wszystkie nasze staraczki zasługują na to żeby byc mamą i za to bede trzymac kciukasy

a tak w ogóle to przystojny ten twój BONO :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry