reklama

Staraczki Weteranki...

Błonka -nie no pewnie...zamiast refundować z podatków in vitro to lepiej utrzymywać więźniów!!-wrrrrrrr!! niektórzy to mają podejście!
może doczekamy się w naszym państwie tego ,że niepłodnośc to choroba i zacznie się refundacja...

Carolaa- cześć babeczko ;)
jak tam u Ciebie na froncie?

Zuzanka a powiedz mi czy czasem nie jest jeszcze za wcześnie na betkę???co??
może jeszcze nic straconego???

reklama
mama05 jak lekarka przez fona kazała odstawić leki ,to chyba nie ...dziewczyna w 5 dpt 6,35 na innym forum robiła betę i ma wyższą niż ja teraz ,bo ja poniżej 2 więc moje zarodki nie chcą siedzieć w mojej macicy .....

chcialabym zeby zlikwidowali zus i sprywatyzowali szpitale... w tedy bede mogla sie badać leczyc jak chce i gdzie chce i zaoszczedze jeszcze na ivf, na nowy samochod i na remont w domu ot co! ale nasz rzad jest pazerny i pewnie na zusie tez trzyma łape!

zuzanka trzymaj sie... poimprezuj przez weekend to ci poprawi humorek :D ciesz sie ze mozez jeszcze skozystac :D ja w sumie kozystam do testu ;p nie ma sensu zyc jak mniszka bo i tak nic nie wiadomo...

zuzanko, kurczę, jakie to niesprawiedliwe! Trzymaj się kochana i nie poddawaj!
mama, wikula była na wczasach w Turcji, dopiero w środę wrócili.
Błonka, na początku może bardziej nastawiałam się na dziewczynkę, ale teraz mi to kompletnie obojętne. Po prostu ciekawa jestem jak cholera.

reklama
Iza kochana jak ja Cię rozumiem....;(
słonko a Ty nie myślałaś o in vitro???wiem,wiem-kaska!! ale tak ogólnie bierzesz takie wyjście pod uwagę?
Iza a u Ciebie tak jak u naszej Palemki-wszystko si a dzidzi brak!;(ehhhh

mama najpierw myślelismy o IUI to najpierw robiłam HSG , bo nigdy wczesniej nie miałam robionego później dałam na luz bo kasy nie było, później mój K wyjechał na kontrakt, czekamy na kase a mi sie juz nie chce, co chwila porażka , i ja juz sie psychicznie wykańczam a co dopiero jakby in vitro nie wyszło albo IUI....:szok: szkoda gadac... może kiedys jak juz bede stara to mi przejdzie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry