reklama

Staraczki Weteranki...

Witam Was kochane:-)
Ja dziś mam jakiś kiepski dzień chce mi sie strasznie płakać :-( i to sama nie wiem dlaczego! Chyba świat mnie przerasta :zawstydzona/y:
Widzę że pisalyście o kredytach...też jeszczem "szczesliwą":angry::crazy: posiadaczką kredytu:-(wrrrrr A bez niego zyli byśmy o niebo lepiej:wściekła/y:
Buziam Was wszystkie:*

reklama
Witam Was kochane:-)
Ja dziś mam jakiś kiepski dzień chce mi sie strasznie płakać :-( i to sama nie wiem dlaczego! Chyba świat mnie przerasta :zawstydzona/y:
Widzę że pisalyście o kredytach...też jeszczem "szczesliwą":angry::crazy: posiadaczką kredytu:-(wrrrrr A bez niego zyli byśmy o niebo lepiej:wściekła/y:
Buziam Was wszystkie:*

raduj sie bo masz z czego...... :):) buziaki i duzo slonca Ci sle na poprawe humoru

Zjola serca Ty mopja bardzo sie cieszę ale bardzo często mam takie doły...chyba czynam sie stresować jak sobie poradzę/poradzimy itp.
Dobrze że mąż ma tydzień urlopu to przynajmniej nie będę siedziala sama:tak: i nie bede wymyslala:-D;-)

dziewczyny ja też mam dzisiaj płaczący dzień. Umówiłam się z koleżanką po pracy a wcale nie mam ochoty żeby gdzieś wychodzić. Rozmawiałam dzisiaj z mamą przez tel i prawie się poryczałam (i to w pracy). Kurde tak bym chciała pogadać z kimś tak od serca o wszystkim wyżalić się ale tak zeby nikt mnie nie chciał pocieszać... Moja mama zawsze udaje że wszystko jest w porządku, jak zaczynam mówić że mam kiepskie dni to mówi że zadzwoni do mnie później, zresztą ja z mamą nigdy nie miałam dobrego kontaktu tzn przyjacielskiego, ona zresztą uważa że nasze problemy są tylko z powodu mojego złego nastawienia i że to blokada psychiczna. Chyba odwołam wizyte u koleżanki i zakupię wino do domu!!!

dzisiaj w pracy przyjechały panie które reprezentują prywatna klinikę w gdańsku
wpisowe 30 złotych i dostajesz kartę i masz zniżkę na leczenie aż 15 %- 20% na lekarzch specjalistach i tak naciągają bo skoro w chojnicach jest specjalista niby za 100 zł a tam za 70 za wizytę dolicz dojazd to koszt ten sam wychodzi jak już to by mi chodziło o wykupienie pakietu że masz za darmo
co myślicie o tym???? spotkałyście się z takim czymś

Tymonka - widzę, że mamy podobny kontakt z mamą, moja mam też zawsze udaje, że nie ma problemu, więc już teraz jak się pyta co u mnie to zawsze odpowiadam, że wszystko w porządku:)

suzi - wszystko będzie dobrze! Ja myslę, że u Ciebie hormony mogą mieć wpływ na nastrój!

co do kredytów, to my jeszcze (z naciskiem na jeszcze) takiego nie mamy, bo nie mam podpisanej umowy o pracę, ale to tylko kwestia czasu i potem takowy planujemy...ach zobaczymy co będzie...

Jutro jadę znowu zrobić badania:0 ciekawa jestem jak wyjdą wyniki, ostatnie wszystkie były w normie...

tymonka kochanie mas zprawo do zlych chwil, kazdy je ma a ze my "troche czesciej" to normalne.. chormony nam szaleja, ale nie łam sie :) zza tych zlych dni juz na zakrecie widac te dobre :) zawsze tak jest zeby bylo cudnie najpierw musi byc do bani... zauwazylyscie ze zawsze tak jest? :) kochana jak mas zochote to posiedz dzis w domu, pomysl nad wszystkim, napij sie winka :) zrelaksuj a jutro bedzie dobrze...

reklama
Suzi - dacie radę. Ja jak byłam w ciąży z młodym, to kończyłam studium pomaturalne, obydwoje nie mieliśmy pracy ani mieszkania. Jakoś jednak daliśmy sobie z tym radę i wyszliśmy na prostą. Potem na tą prostą wychodziłam drugi raz ale to już inna historia.
Poza tym u ciebie jeszcze hormony szaleją i stąd to rozbicie.

Tymonka - a może jednak idź z tą koleżanką. Możesz się jej wygadać?
Mnie zawsze wtedy problemy maleją. No a z mamami bywa różnie. Ja z moją mam wzloty i upadki ale ostatnio jest ok.

Babki uszy do góry, to ta pogoda chyba tak na was wpływa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry