reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Były Panie z Pcpr-u...zaproponowały matce spotkanie u nich,zgodziła się po czym wysłała pismo,że nie zgadza się i żąda przeniesienia Oliwii do innej rodziny zastępczej skoro nie może być z nią....
Co za idiotka!!!!!
Panie się zbulwersowały i stwierdziły,że mają rozwiązanie problemu:jak nie chce to niech nie przyjeżdża bo to jej problem,to ona powinna się starać.
Złożą jutro do sądu jej pisma,nasze sprawozdanie,opinię psychologa i swoje notatki.Sędzia pewnie spazmów dostanie.
W ciągu 8 dni powinno być sprawozdanie z RODK.Trzymajcie &&&&&&&&

Kasia,co Ty gadasz???? Nie waż się uciekać!!!! :)

Palemko,moja Ninka potukła swoje kule śnieżne i nie mogę nigdzie dostać...Młodamamusia wypatrzyła mi w gazetce Biedronki:)
A Sol,jest,jest:)

Ewcia pamiętaj,że lepiej samemu niż w złym towarzystwie...
Może piątek?Jak odbierzesz synka?My na 17.30 zawozimy Oliwkę to Was zabierzemy a o 19 możemy odwieźć jak będziemy Oliwię odbierać??

bunka
dzieki bardzi fajny artykul
zjola moge ci podac tylko irlandzki narazie teraz a potem jak kupie to polski ci dam, ale i tak to dopiero w lutym, bo w styczniu tez nie moge bo litwinka leci na ponad 2tyg wiec poczatek stycznia zajety juz jest
carol no zycie jest niesprawiedliwe, ale damy rade jakoś
ewcia nie kłoćcie sie tak z chlopem,szkoda nerwow kochana
kahaka oszalałas??? A fluidki kto nam przesle??? Dawaj troche. Bo jak COS nie chce zebym robila to IVF to moze sie uda, ale potzrebuje fluidkow

Ostatnia edycja:
hej Wam :)
a ja sie przyszlam przywitac bo dawno mnie nie bylo.. rezygnuje ze staranek :) bedzie seks ale tylko w tedy kiedy bedzie ochota... :) a clo biore zeby byly owulki i zeby byl okres... progesteronu ani innych cudow juz nie biore, odstawilam encorton i metforminke.. niech sie dzieje co cche, a w styczniu na laparoo... taki plan :)

Błonka,najważniejsze,żebyś dobrze się czuła ze Swoją decyzją:)
Gratulacje,że potrafisz taka podjąć.
Ja mam jeszcze 4 dni z Luteiną,potem czekam na @

jeszcze 2 miesiace temu bym takiej nie podjela... ale teraz, nie ma po co sie tak starac, nawet w idealnych warunkach nie wychodzilo wiec to poprostu musi chyba samo przyjsc... zmeczona jestem i juz mi sie poprostu nie chce... przychodzi taki czas samoistnie... ze juz nie ma takiego napiecia....

czesc błonka :) mam nadzieje, ze moze teraz jak odpuscisz, to się uda ... ;) choc wiem sama po sobie, że odpuscic sie nie da ... zbyt długo to wszystko trwa ... ale każdy jest inny :))

dobra dzwonie do Bytomia na hsg się umówić ... w dupie mam ból, zresztą ja już do bólu jestem przyzwyczajona ...

caro - aha taką szklaną, wiem wiem, teraz jak byliśmy w Bułgarii kupiał taką mojemu chrzesniakowi, z delfinkiem w środku i świeci na wszytskei kolory :)

dziewczyny jak ja bym chciała, żebysmy się wszytskie w jednym momencie doczekały , ale by byłooooo ....:-D:-D:-D:-D bosko !!!

reklama
palemko marzenia czasem sie spelniają ;p moze bedzie taki wysyp... za jakis czas ;p
mysli o dziecku beda zawsze... nie da sie nie chciec dziecka.. ale moze w innej kategori nie "już" tylko "kiedys jak sie uda"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry