Witam się:-)
Anula mam nadzieje, ze wykorzystałaś dzien wolny i odpoczęłaś troche kochana. Udanego wieczoru. Wspolczuje synkowi tych przezyc ze spaniem, szkoda, ze to musi tyle trwac, ale mam nadzieje, ze mimo wszystko przejdzie szybko
Julia nie dzwonil ten budzik, ja nastawiam dwa, aby nie zaspac w telefonie i stacjonarny, ten w tel malo stanowczy i czasem mnie nie budzi hehe, ale ten stacjonarny budzi zawsze i był ustawiony na inna godzine zadzownil o innej, coz zaspal. Fajna niespodzianke mezu Ci zgotowal kochana. Super wiesci powizytywe,bardzo się ciesze:-)
Jugoslawa będę trzymac kciuki za owu kochana;-)
Aschlee zdrowka zycze kochana
Karola1507 witaj:-)
Edita83 witaj:-)
Witam się i ja na noym watku, ale się ciesze, teraz to musza posypac się dwie kreseczki.:-)
U mnie termin @ 5.04, a cykl staran to tez nie wiem który bo nieoficjalnie to staramy się od grudnia 2013, ale bez obserwacji i mierzenia czegokolwiek, idziemy na spontan czekając na cud, przynajmniej na razie, jak to będzie trwalo za długo to wtedy wytoczymy ciezsze dziala;-)
Uciekam spac, wzielam się dzis za sprzątanie, mielismy piekna pogode, po raz pierwszy było cieplej i bardzo przyjemnie