• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Karola witamy;-) i mam nadzieje ze szybko Nam sie uda;-)

Aschlee brat dojechal i przeprosil...

Edita-83 ok wrzuce na poczekalnie:;-)

Jugoslawa to znaczy ze dziaja;-)

Miss dzieki;-)a powiedz mi jak doktor mowil ze jeszcze z 3 dni to tak wtorek sroda owu bedzie? Teraz pecherzyk ma 16,2mm

reklama
Julcia
Wiem ze u mnie przy stymulacji rosly duze bo ponad 23 mm a tak chyba od 18 mm pekaja ale u kazdego inaczej wiec ciezko stwierdzic. Dobrze ze tempke mierzysz to bedziesz wiedziala mniejeiecej :-)Wiec korzystaj i wykorzystuj meza w kazdej mozliwej sytuacji :-D

Witam się:-)

Anula mam nadzieje, ze wykorzystałaś dzien wolny i odpoczęłaś troche kochana. Udanego wieczoru. Wspolczuje synkowi tych przezyc ze spaniem, szkoda, ze to musi tyle trwac, ale mam nadzieje, ze mimo wszystko przejdzie szybko:tak:

Julia nie dzwonil ten budzik, ja nastawiam dwa, aby nie zaspac w telefonie i stacjonarny, ten w tel malo stanowczy i czasem mnie nie budzi hehe, ale ten stacjonarny budzi zawsze i był ustawiony na inna godzine zadzownil o innej, coz zaspal. Fajna niespodzianke mezu Ci zgotowal kochana. Super wiesci powizytywe,bardzo się ciesze:-)

Jugoslawa będę trzymac kciuki za owu kochana;-)

Aschlee zdrowka zycze kochana:tak:

Karola1507 witaj:-)

Edita83 witaj:-)

Witam się i ja na noym watku, ale się ciesze, teraz to musza posypac się dwie kreseczki.:-)

U mnie termin @ 5.04, a cykl staran to tez nie wiem który bo nieoficjalnie to staramy się od grudnia 2013, ale bez obserwacji i mierzenia czegokolwiek, idziemy na spontan czekając na cud, przynajmniej na razie, jak to będzie trwalo za długo to wtedy wytoczymy ciezsze dziala;-)

Uciekam spac, wzielam się dzis za sprzątanie, mielismy piekna pogode, po raz pierwszy było cieplej i bardzo przyjemnie:tak:

Witam

Ja juz prawie gotowa do pracy...
Trzeba przetrwac!

Jazza mialam taki dam termon @ jak ty ale niestety owu mi sie przesuwa to termin tez:/

Kurde znow of rana wody niema:/
Dobrze ze mam z butelki bo nieciekawie by bylo:/

Dzis po pracy wracam i lecimy na mecz wiec dzis niewiem czy zajrze do Was kochane!

Milego dnia;-)

Dzień dobry z rana:)

Za oknem pogoda zdecydowanie gorsza niż wczoraj. Słńca brak, a chmur całe niebo.

Julka, gdzie pracujesz, że w niedziele o 4 musiasz wstawać?

Jazza, witam się i z Tobą:)

Edita, Jugosława, ASch:* i miłej niedzieli Wam wszystkim życze:)

Patrząc na t,ą naszą liste no to same zaawansowane staraczki jesteśmy:*

Hej, hej:)
Karola
My wracamy znad morza, pogoda piękna:) ciekawe jak u nas będzie. :)

Julia
Znowu wody nie masz? To wam się często zdarza?? Bez wody to jak bez ręki!:(

Jazza
A co mówi gin na twoje starania ponad roczne? Czy na razie tylko szalejecie bez zabezpieczen?:)

Życzę udanego dnia:)

Witaj Anula:)

Edita, wczoraj było pięknie, a dziś zimno i pochmurnie. Ciekawe czy u Ciebie tak samo, bo niektóre dziewczyny to i o śniegu piszą.. Wypoczęłaś kochana? Mam nadzieje, że nie myślałaś o górze prania;p

Julia, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, ważne że pieniązki są. A praca, jak praca. Ja w fabryce pracuje i jakoś jest;/

Jazza, no właśnie, co lekarz mówi o tych waszych długich staraniach, bo 16cs to już troche. Ja powiedziałam lekarzowi, że się niecały rok staram to narazie dał mi skierowanie na badania hormonów..

reklama
Cześć dziewczyny,

julia: czyli doczekałaś się w końcu gości :) Mimo wszystko takie spotkania odprężają :) U mnie też był czas, że wodę często wyłączali, bo był duży remont w mieście...Pamiętam, że w wigilię do poźnego popołudnia nie było :/ Były podstawione beczkowozy z wodą. Na szczęście remont się skończył. Udanego dnia życze, żeby w pracy szybko minęło i emocji na meczu :D Daj znać jak było :)

jazza: też liczę na to, że w nowym wątku będzie mnóstwo kreseczek II :D Pewnie znowu szalejesz kulinarnie? Pochwal się kochana co dobrego zrobiłaś tym razem :D

karola: co tam porabiasz w niedzielę? Relaksujesz się trochę?

edita: bo to zwykle tak jest, że jak się wraca z wyjazdu to piękna pogoda nas żegna - ja też tak mam często :D Szerokiej drogi kochana.

anula: hej hej :) Jak ci mija weekend? Jak młody?

lux: kochana, gdzie jesteś?

missiiss: jak się czujesz?

U mnie piękna i słoneczna niedziela. Co prawda zimno, ale o niebo lepiej niż wczoraj. Wczoraj to śnieg u mnie sypał! Śnieg z gradem w zasadzie...Po obiadku mam zamiar zaliczyć jakiś spacer, żeby się trochę dotlenić.

Udanego popołudnia ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry