• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Cześć dziewczny.

Jestem powiedzieć ze znowu kicha. @ przyszla i następny termin 16 lipca. Cykle coraz częściej mam 29 dniowe I na początku lipca idę do lekarza z wynikami mojego i muszę z nim pogadać o tym tsh. Trochę wczoraj sobie poplakalam bo czuła ze @ nadchodzi ale dzisiaj już luz.

karola przykro mi ze malpa przylazla, lux ja raz zajelam sie 4 dziewczynka ktora takto raz na jakis czas zajmuje sie moja mama wtedy w sobote nie mogla wiec ja z nia zostalam diabel w czystej postaci darcie placz wymuszanie masakra lubie dzieci ktore sa u nas w rodzinie znajomych ok ale nigdy obce, moja mama bawi za kase u znajomych w lipcu u tej rocznej dziewczynki to po znajomosci ja jestem chrzestna corki u mojej mamy siosty i maz mojej cioci ma kuzynke i ta kobietka dobrze zarabia z mezem i moja mama dostanie tam umowe i 1500 zl na reke a ta mala jest super aniolek to za malo ale nie ma to jak miec swoje dziecko a nie bawic czyjes nie mam cierpliwosci do obcych mi dzieci

Jugoslawa hehe kochana no zobacyzmy w przyszlym tygodniu jakie szczegoly tego zawansu beda. Udanego weekendu, wypocznij sobie;-)

Lux oj nieciekawie, ze taki poranek Ci zafundowal mlody, ale dzieci niestety potrafia takie byc, nie wiadomo skad nagle u nich taka zmiana nagla w zachowaniu, ale s koro mowisz, ze to dobry chlopiec to moze to byl jednorazowy wybryk

Anula milego dzionka i wieczoru:-)

Luska jak wszystko bedzie ok to w przyszlym tygodniu bedziemy oblewac;-)

Aschlee kochana co sie stalo, ze trafilas do spzitala? Trzymaj sie tam dzielnie, trzymam za was ogromne kciuki:tak:

Karola przykro mi, ze ta wredna @ przyszla, ale oby to byly jej ostatnie podrygi:tak:

Zaraz uciekam do domku, M po mnie przyjedzie:-)

Milego wieczorku:-)

I na dobicie kuzynka urodziła Frania, oczywiście to była wpadka. To się zdenermwowalam i pojechałam sobie zrobic brwi. I tak na wesele muszę się na bóstwo zrobic.

reklama
karola przykro mi ze malpa przylazla, lux ja raz zajelam sie 4 dziewczynka ktora takto raz na jakis czas zajmuje sie moja mama wtedy w sobote nie mogla wiec ja z nia zostalam diabel w czystej postaci darcie placz wymuszanie masakra lubie dzieci ktore sa u nas w rodzinie znajomych ok ale nigdy obce, moja mama bawi za kase u znajomych w lipcu u tej rocznej dziewczynki to po znajomosci ja jestem chrzestna corki u mojej mamy siosty i maz mojej cioci ma kuzynke i ta kobietka dobrze zarabia z mezem i moja mama dostanie tam umowe i 1500 zl na reke a ta mala jest super aniolek to za malo ale nie ma to jak miec swoje dziecko a nie bawic czyjes nie mam cierpliwosci do obcych mi dzieci

ja nie mam umowy niestety, przedtem bawilam tez jeszcze dwoch braci, wiek szkolny i dwulatek-diably totalne, potem byla dwuletnia dziewczynka i 4-latka, tez diablice

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry