Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
lux dzieciaki czasem maja takie humory trzeba z nimi spokojnie rozmawiac

mam dosc, robie za marne grosze, tyle godzin i jeszcze taka nagrode dostaje![]()
lux moja mama opiekuje sie dziecmi teraz od polowy lipca idzie do rocznej dziewczynki ja nie mam takiej cierpliwosci niestety

karola przykro mi ze malpa przylazla, lux ja raz zajelam sie 4 dziewczynka ktora takto raz na jakis czas zajmuje sie moja mama wtedy w sobote nie mogla wiec ja z nia zostalam diabel w czystej postaci darcie placz wymuszanie masakra lubie dzieci ktore sa u nas w rodzinie znajomych ok ale nigdy obce, moja mama bawi za kase u znajomych w lipcu u tej rocznej dziewczynki to po znajomosci ja jestem chrzestna corki u mojej mamy siosty i maz mojej cioci ma kuzynke i ta kobietka dobrze zarabia z mezem i moja mama dostanie tam umowe i 1500 zl na reke a ta mala jest super aniolek to za malo ale nie ma to jak miec swoje dziecko a nie bawic czyjes nie mam cierpliwosci do obcych mi dzieci