Luxuorius
Moderatorka
I na dobicie kuzynka urodziła Frania, oczywiście to była wpadka. To się zdenermwowalam i pojechałam sobie zrobic brwi. I tak na wesele muszę się na bóstwo zrobic.
jak ja nie lubie ciaz z wpadek u kobiet, wrrr, one moga a my nie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I na dobicie kuzynka urodziła Frania, oczywiście to była wpadka. To się zdenermwowalam i pojechałam sobie zrobic brwi. I tak na wesele muszę się na bóstwo zrobic.

Jugoslawa hehe kochana no zobacyzmy w przyszlym tygodniu jakie szczegoly tego zawansu beda. Udanego weekendu, wypocznij sobie;-)
Lux oj nieciekawie, ze taki poranek Ci zafundowal mlody, ale dzieci niestety potrafia takie byc, nie wiadomo skad nagle u nich taka zmiana nagla w zachowaniu, ale s koro mowisz, ze to dobry chlopiec to moze to byl jednorazowy wybryk
Anula milego dzionka i wieczoru:-)
Luska jak wszystko bedzie ok to w przyszlym tygodniu bedziemy oblewac;-)
Aschlee kochana co sie stalo, ze trafilas do spzitala? Trzymaj sie tam dzielnie, trzymam za was ogromne kciuki
Karola przykro mi, ze ta wredna @ przyszla, ale oby to byly jej ostatnie podrygi
Zaraz uciekam do domku, M po mnie przyjedzie:-)
Milego wieczorku:-)
Luxi, a mnie w tym przypadku boli najbardziej to, ze moja kuzynka nawet w takich sytuacjach zawsze miała to co chciała i jak chciała, a ta wpadka tylko wszystko u niej przyspieszyla. A ja ostatnio mam ciagle pod górke. Płakać mi sie chce.
Albo nie chce... Mam za to piękne brwi ;p
teraz wszyscy beda rozczulac sie nad malym a Tobie bedzie przykroNa szczęście nie będę miała z nią kontaktu bo kuzynka mieszka spory kawałek od nas. Dlatego mnie to nie martwi. Po prostu przykro mi.
Zamknij oczy ! A na poważnie to dobrze ze nic zlego to nie wrozy i ze serducho bije ;-) lezaj ....Jazza a dzis znow wstalam rano i to co zobaczylam na wkladce wywolalo u mnie mega strach.Balam sie ze to juz koniec.Jechalam tam z placzem ale dzieki Bogu wszystko z Dzidziusiem ok serduszko pieknie bije.Kazali dodatkowo magnez brac i lezec.
Zrobili USG zebym sie uspokoila pokazali i pozwolili posluchac serduszka.Musze czarne wkladki chyba kupic zeby tego nie widziec
karola znam ten bol ale ja ze szwagierka ktora urodzila w marcu mieszkam na poczatku byl placz a teraz unikam tej malej wtedy jest lepiej