• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

To jeszcze trochę ;-) ale nim się człowiek obejrzy zleci,no i nie wiadomo co po drodze los przyniesie ;-)

Zobaczymy jak będzie u mnie .... bo ja to juz mam przeczucie ze wynik będzie nie najlepszy ( obym się mylila) i dopiero skrzydła mi opada no a wtedy wiadomo jak ewentualne leczenie itp to nie będzie na co liczyć ....

nie martw sie na zapas :-) dobranoc baby

reklama
Hej hej:-)

Igunia23 witaj:-)

Luska dobrze, ze odpuscilas, to zawsze pomaga, a na luzie latwiej jest, trzymam kciuki:tak:

Julia kochana ciesze sie, ze z malenstwem i corcia wszystko w porzadku i to najwazniejsze:tak:

Anula bede trzymac kciuki za badania, bedzie dobrze, tylko pozytywnie mysl o tym, bo to klucz do sukcesu:tak:

Malusiolka no jak bociek sie tam rozgoscil to cos to wrozy, gratulacje ciociu:-D

Dziekuje dziewczyny. Naradzilam sie wczoraj z M i z tata i tak przyjme posade, no ale szczegoly i ostateczna decyzja w przyszlym tygodniu. A czy czuje sie aby byc szefem? Hehe to ciezkie pytanie, bo chce stawic czola wyzwaniu, wiec polowa sukcesu.;-)

U nas deszczowo i ponuro. Nie pamietam juz kiedy bylo tak, ze grudzien byl brzydki, styczen okropny, luty i marzec i kwiecien przebrzydle, maj zniszczony przez pogode, a czerwiec he.. pare dni ladnych, a reszta takie nie wiem co, az strach sie bac co bedzie dalej. Ja chce slonce i cieplo:eek:

Milego dnia:-)

Hej dziewczyny,

ja ostatnio zabiegana jestem i nie mam czasu na nic :/
Tak się pojawiam, podczytuję co u was i znikam.

julia: dobrze, że ospa już sobie idzie od córci i że z groszkiem wszystko dobrze. Jak tam metaliczny smak? Odpuścił trochę? Kiedy masz teraz wizytę u gina?

jazza: no no no gratuluję pani prezes :D Poważna propozycja :) Ja też lubię sobie stawiać poprzeczkę coraz wyżej i uwielbiam mieć wyzwania. Z tego co się zorientowałam to masz zadatki na dobrą pania prezes :) Super :D

malusiolka: ale fajny bociek :D Gratuluję zostania ciocią :) Trzymam kciuki za test :D Bociek wie co robi :D

anula: to już niedługo na badanka idziecie :) Będę trzymać kciuki. Wiadomo, że człowiek sie denerwuje, ale z drugiej strony jak sie badań nie zrobi to się nie wie co o i jak. Dobrze będzie, tak czy inaczej idziecie do przodu a to ważne :)

luska: kciuki mocno zaciśnięte :D Początek lipca już blisko :)

igunia: witam nowa koleżankę :) Napisz nam coś o sobie :)

aliszia: udanego pobytu w PL :) Kciuki są &&&& :)

karola: dobrze, że z wynikami jest w porządku. A wiesz, nigdy nie wiesz co przyniesie kolejny cykl :D Może akurat tym razem @ się spóźnia z tego dobrego powodu :D Wiadomo, że nie ma co się nakręcać jakoś mocno, ale i tak już to w rękach kogoś innego żeby sie zadziao ;) Kciuki kochana! :)

U nas goście wpadają na weekend, więc czeka nas trochę zabawy :D Pogoda mam nadzieje nie da popalić, bo wczoraj to było okropnie pochmurno...jakby jesień była :|

Udanego dnia laski!

dzien dobry, mialam koszmarny poranek w pracy :wściekła/y: dwojka starszych dzieci miala dzis wycieczke, Pati wstala bez problemu, natomiast Mateusz nie chcial wstac, zwyzywal mnie od glupiej i wrednej, priba sciagniecia go z lozka skonczyla sie skopaniem moich rak i o malo co brzucha i twarzy, zadzwonilam do Lidki i ją tez zwyzywal przez tel! na wycieczke pojechala sama Pati a mlody dostal lanie od mamy gdy wrocila z nocki, jest jej glupio, widac to, no ja nie wiem co sie z tym chlopcem dzieje, byl taki grzeczny, chyba go przechwalilam...​

Dzień dobry ....

Lux to faktycznie nie przyjemnie .....

Jugoslawa u nas tez pochmurnie i kropi .... wstalam juz z bólem głowy ....
No badania juz tuz tuz .... ale będzie czarno na białym ....

Jazza miłego dnia ....

Czy któraś z was mierzy temperature ?
Ja z ciekawości "wygladu wykresu " i reakcji podczas dni plodnych zaczęłam mierzyc .....

lux: faktycznie kiepski poranek :/ Może jakiś bunt przechodzi? Dzieci to są zmienne istoty, aż czasem człowiek nie wierzy w to co widzi :| Może pogadaj z ich mama, może coś jest na rzeczy? No chyba, że wybitnie nie lubi rano wstawać :)

anula: ja mierzyłam przez 2 cykle, ale zarzuciłam bo raz, że mnie to stresowało, a dwa często miałam różne poranki, więc wyniki nie były powtarzalne. Ja mierzyłam gdzieś od 8-10 dnia do końca cyklu...Powodzenia :D

U mnie taka chmura czarna za oknem, że jak zacznie z niej padać to chyba wszystko popłynie :|

lux: faktycznie kiepski poranek :/ Może jakiś bunt przechodzi? Dzieci to są zmienne istoty, aż czasem człowiek nie wierzy w to co widzi :| Może pogadaj z ich mama, może coś jest na rzeczy? No chyba, że wybitnie nie lubi rano wstawać :)

anula: ja mierzyłam przez 2 cykle, ale zarzuciłam bo raz, że mnie to stresowało, a dwa często miałam różne poranki, więc wyniki nie były powtarzalne. Ja mierzyłam gdzieś od 8-10 dnia do końca cyklu...Powodzenia :D

U mnie taka chmura czarna za oknem, że jak zacznie z niej padać to chyba wszystko popłynie :|

ona trzyma je krotko, jego wiecznie nie ma, dostal mlody lanie, on wstanie rano, ale dzis po prostu stwierdzil, ze nie pojedzie na ta wycieczke i juz

witam nowa kolezanke igunia napisz cos o sobie
malus fajny bociek u nas czesto siedzi na domu nawet raz chodzil po podworku z kurami☺
anula trzymam kciuki za badania i wizyte
jazza to kiedy opijamy sukces
jugus tesknilam u mnie tez pada
julia asz jak tam
karola malpa zawitala czy masz wakacje

Lux ohooo sama chyba bym wtrynila dzieciakowi masakra.moj tez przechodzi sam siebie Anula ja mierze 1 cykl i nie kumam wogole jestem po owu juz a tempka skacze gora dól dzis ladna bo 37.kciuki za badania Jazza Pani prezes klaniam sie nisko :)) Igunia witaj. pewnie jak zwykle o kims zapomnialam ehhhh milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry