• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Kochane prosze wszystkie jesli sa do zmiany daty o priv;-) zaraz wezme sie za porzadki tam;-)

Jazza kochana bardzo gratuluje;-) oczywiscie przyjmiesz posadke?
Dzidzia ma sie dobrze;-) a coreczka dochodzi do Siebie po ospie;-)

Anula kochana trzymam kciuki za badania&&&

Karola no to fajnie ze wyniki dobre;-)

Jugoslawa halo co u Ciebie?

reklama
Jula ja nie podaje póki co bo my na badania idziemy 24.06 potem 30.06 ja idę do gina to skonsultuje wstępnie wyniki a 16.07 idziemy do kliniki niepłodności .... wiec nie napalam się ani nic ;-)

Igunia witaj ....

Luska a w sumie to się obijam .... ;-)

Lux milej pracy

Jazz, gratuluję :)

Aschlee, odpoczywaj kochana :*

anula, nie wiem kiedy test. Może w niedziele. Dzisiaj miałam jedną plamkę śluzu z brązowym kolorem. Nie wiem, czy to zbliżająca @, czy to możliwe by było aby od zeszłego czwartku lub soboty jak się kochałam z mężem to implantacja? Nie chce wkręcać sobie i na spokojnie do tego podchodzę. Nawet czułam dzisiaj ból jajnika, a wczoraj dziwne ukłucie w macicy. Wczoraj się z M śmiałam, że w ciąży chyba będę, bobociek u sąsiadów na dachu siedział i to do rana. Może wczorajsza noc była owocna :-D

Bociek
IMG_20150617_213523.jpgIMG_20150617_213454.jpg
Ciężko było zrobić mu zdjęcie :P

Dziewczyny, chciałam się pochwalić. Właśnie zostałam ciocią. Gabryś zdrowy. 3900 i 59cm. Duży chłopak :)

Załączniki

• IMG_20150617_213523.jpg
    IMG_20150617_213523.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_20150617_213454.jpg
    IMG_20150617_213454.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 94
Jazz, gratuluję :)

Aschlee, odpoczywaj kochana :*

anula, nie wiem kiedy test. Może w niedziele. Dzisiaj miałam jedną plamkę śluzu z brązowym kolorem. Nie wiem, czy to zbliżająca @, czy to możliwe by było aby od zeszłego czwartku lub soboty jak się kochałam z mężem to implantacja? Nie chce wkręcać sobie i na spokojnie do tego podchodzę. Nawet czułam dzisiaj ból jajnika, a wczoraj dziwne ukłucie w macicy. Wczoraj się z M śmiałam, że w ciąży chyba będę, bobociek u sąsiadów na dachu siedział i to do rana. Może wczorajsza noc była owocna :-D

Bociek
Zobacz załącznik 695622Zobacz załącznik 695623
Ciężko było zrobić mu zdjęcie :P

Dziewczyny, chciałam się pochwalić. Właśnie zostałam ciocią. Gabryś zdrowy. 3900 i 59cm. Duży chłopak :)

gratuluje zostania ciocia i zycze by ten bocian podzialal ;*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry