mynia618
Aktywna w BB
ja nie moge dostawac katalgu z avonu i wchodzic do drogerii, bo jest masakra, nie mam juz gdzie tego trzymac, powiedzcie jaka normalna kobieta ma 12 zeli pod prysznic? i 10 balsamow?![]()
Ale mi poprawiłaś humor ,)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja nie moge dostawac katalgu z avonu i wchodzic do drogerii, bo jest masakra, nie mam juz gdzie tego trzymac, powiedzcie jaka normalna kobieta ma 12 zeli pod prysznic? i 10 balsamow?![]()
cos w tym jest, wierzysz, ze tak jest?
cos w tym jest, wierzysz, ze tak jest?
Ale mi poprawiłaś humor ,)hi hi ja zaś perfumy ! Mam ich aż 18 to ja uważam że mam z głową ; D

Po tym jak mój brat umarl tak nagle tak.
Cytryna piękne porównanie dało to siłę dzieku j e!!!;*
chcialabym Twoja sile miec
Prosze. Współczuje straty.
Lux ja nie mam sily. Pomimo 4 lat nadal boli. I nadal placze. I ciagle mysle ze to tylko sen. On mial tylko 21 lat ;(
Byl strazakiem ochotnikiem. Mial wielu kolegów. Na pogrzeb przeszedł caly kosciol. 2 autokary ludzi i masa samochodow.
A najgorsze w tym wszystkim co przechodzil jego przyjaciel który byl razem z nim wtedy.
Oskarzyli chlopaka ze to on powinien byc w trumnie a nie mój brat. I wszystko na niego zwalili. A on chciał pomoc tylko nie mial przeszkolenia w ta strone.
A tydzien przed smiercia razem z tym kolega byli pierwsi przy wypadku. Samochód w drzewo wjechal. Kierowca przezyl. Corka juz nie. Kierowca Zeby nie resuscytacja i szybka reakcja tez by zmarl.
Czasami mysle ze smierc po prostu upomniala sie o swoje.