Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
idz do lekarza jutro tak dla pewności. a teraz jak się czujesz? miałaś jakieś plamienia?
czesc kobity! dawno mnie tu nie było ale ogłaszam wszem i wobec ( zwłaszcza tym które mnie pamiętają :-)) że powracam i ruszam do boju od stycznia!!Od połowy miesiąca łykam folik i zagrzewam łapki do staranek
pozdrawiam wszystkie i przepraszam że tak ni z gruszki ni z pietruszki ale tyle jest waszych postów że na nowo musze się wdrożyć tylko troszke wiecej czasu potrzebuje :-)
buziolki dla wszytskich :-)

Też myślę ,że jesteś w ciąży:-)Wlasnie zrobilam :-) tyle ze teraz popoludniu i z tego wszystkiego nie powiedzialam w aptece by dala mi quick viu (czy jakos tak sie pisze z bobasem) i zrobilam a teraz czytam zastosowanie "testowac w dniu spodziewanej miesiaczki" wiec niewiem czy dobry test kupilam (czuly) ale po 4 min wyszla druga blada rozowa kreska slaba ale byla. Napisane by nie sprawdzac po 10min ale kreska pojawila sie prawie zaraz po 3-4. Nie wiem jutro pojde na bete spodzieway dzien okresu to 32-33 dc czyli 3-4 dni. Dzieki za odp. Nie ciesze sie bo juz 3 lata staran i nic mimo ze kazdy do tej pory test nawet na 2 dzien pokazywal 1 kreche. A co do bety jesli bylaby to ciaza to ktory tydzien 3? I jaka powinna juz byc beta min??

Katarzynko, daj jutro znać, koniecznie!!!! :-) kurcze, też bym nie wytrzymała i zrobiła... ech.. my kobietki.. ale podobno cierpliwość to cnota króli... ehhh:-)a ja cyba nie wytrzymam - jutro rano zrobie test. wiem ze za wczesnie, ale mysle ze moze cien kreski by juz wyszedł.
czuję się jak na @, mam te charakterystyczne skurcze. Wiem ze objawy ciąży moga byc podobne do objawów @ - tak jak ból w okolicach podbrzucha, bolące piersi, ale nie te skurcze.
Tak jak piszą dziewczyny możesz poczekać parę dnia albo zrobić betkę. Trzymam kciuki.Witam
Dzis moj 29dc 11 dpo wczoraj cos mnie nawiedzilo i jak nigdy tego nie robie (staramy sie od 3 lat juz) zrobilam test wyszedl doslownie cien ani to rozowe ani nic zwykly cien jednak w czasie przewidzianym na ulotce. Nie wiem co myslec rano temperatura 37,1 ale u mnie to norma przed @ spada potem. Rano powtorzylam test i ten sam cien. Objawow nie mam.Rozumiem ze powoli zaczynam miec zwidy ?? Nie raz sie nakrecilam objawami a tu nic zero piersi bolu brzucha nic moze pare zylek na piersiach ale byly juz kiedys co myslicie
Trzymam kciuki żeby się nie obniżyła ;-);-)tyle że mam coraz wyraxniejsze okresowe objawy niestety. Poza tym niestety przed 3 dni tempka jeszcze moze sie znacznie obniżyć.
Jeśli jest to mocny ból to ja bym do lekarza poszła a jak nie masz możliwości to do szpitala. Nie martw się to na pewno nic poważnego ale zawsze można zrobić usg. A z jakiego miasta jesteś? Może gdzieś prywatnie na usg się zapisz teraz niektórzy przyjmują nawet do 21 godziny.Czesc dziewczynki!
Zaczynam sie denerwowac...Gina mam dopiero 8 stycznia
a wczoraj w nocy to tak mnie jajniki (chyba to jajniki) zaczely bolec za az spac nie moglam i sie z bolu skrecalam, dopiero po nospie mi przeszlo... Boje sie o moja kruszynke :-( Napiszcie mi bardzo was prosze, czy takie bole sa normalne?
Witaj. Ja też mam pco i się udało zajść w ciąże po clo (clostilbegyt), teraz biorę metformax. Laparoskopia jest rzeczywiście skuteczna ale ja nie miałam to nie napiszę nic więcej.Widze że zmagasz sie z tym samym problemem co ja PCO.Ostatnio byłam u innego Gin.i stwierdził że najskuteczniejszą metodą bedzie laparoskopia.Dziewczyny powiedzcie czy ktoraś z Was ma podobny problem?????
I tak trzymam kciuki daj znać jaki wynika ja cyba nie wytrzymam - jutro rano zrobie test. wiem ze za wczesnie, ale mysle ze moze cien kreski by juz wyszedł.
czuję się jak na @, mam te charakterystyczne skurcze. Wiem ze objawy ciąży moga byc podobne do objawów @ - tak jak ból w okolicach podbrzucha, bolące piersi, ale nie te skurcze.

aga, spokojnie, choć wiem ,że to nie jest takie proste! Teraz szaleją Ci hormony.. i wszystko jest możliwe na tym etapie, ja też miałam bóle przy pierwszym dziecku i oczywiście wszystko dobrze się skończyłoCzesc dziewczynki!
Zaczynam sie denerwowac...Gina mam dopiero 8 stycznia
a wczoraj w nocy to tak mnie jajniki (chyba to jajniki) zaczely bolec za az spac nie moglam i sie z bolu skrecalam, dopiero po nospie mi przeszlo... Boje sie o moja kruszynke :-( Napiszcie mi bardzo was prosze, czy takie bole sa normalne?
... proszę przestać myśleć o najgorszym
teraz czuje sie całkiem ok. plamien nie bylo i nie ma. najgorsze jest wlasnie to ze nie mam jak isc do lekarza w poniedzialek i wtorek praca od rana do wieczora, sroda - wigilia potem swieta i weekend :-( a do gina zapisac sie w takim okresie nie jest łatwo...:--( a taki zwykły lekarz to watpie zeby mi cos pomogl... ech.. i co robic??