reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witam Was wszystkie! Mam nadzieję, że przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedna staraczkę!:-) Zaczynam od maja! Mam dziwne mysli. Przeglądam strony internetowe i boje się, że bedę miec problemy z zajściem w ciążę:no: Nie wyobrażam sobie jak będę to przeżywać, mimo że wiem że nie jest tak łatwo!! Proszę trzymajcie kciuki!
Pozdrawiam serdecznie
będziemy trzymać bardzo mocno jak każda za każdą :tak:
powodzenia :-)

reklama
Dobra Myszki...ja wyjeżdzam na dwa dni do rodziców...ściagam w poniedziałek...Życze Wam więc udanego weekendu i pieknej pogody :*

trzymajcie sie cieplutko :-)

Wlasnie wrocilam z pracki, troszke zmeczona ale psychicznie jak nowo narodzona:-D Moj ukochany R jedzie juz do mnie:tak::-):-D:-p:laugh2: mojej radosci nie da sie opisac slowami:-D
edz-ka dziekuje za wsparcie Kochana:-) tak tez mysle ale wiesz jak to jest w te zle dni, watpliwosci dopadaja:no:
Milego weekendziku moje Kochane, wspanialych chwil z cudownymi osobami;-)

Witam Was kochane:-) ja z narzeczonym (wtedy)staraliśmy się o dzidzie ponad 9 miesięcy,im bardziej chcieliśmy tym bardziej nie zachodziłam.Kupiliśmy termometr owulacyjny mierzyłam temp codziennie o tej samej porze i nic,aż baliśmy sie że z nami jest coś nie tak.Pochłonęły nas przygotowania do ślubu i nie myśleliśmy tyle o dzidzi,aż tu miesiąc przed weselem dowiadujemy sie że będziemy rodzicami to była najpiękniejsza wiadomość.Obecnie jestem w 25 tyg ciąży i będziemy mieli córcie Wiktorie bardzo na nią czekamy:-).Teraz wiem ,że im bardziej się chce tym bardziej nie można zajść.Pozdrawiam wszystkie starające się Kobitki i trzymam kciuki

Witam Was wszystkie! Mam nadzieję, że przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedna staraczkę!:-) Zaczynam od maja! Mam dziwne mysli. Przeglądam strony internetowe i boje się, że bedę miec problemy z zajściem w ciążę:no:
Nie wolno zakładać najgorszego, trzeba mieć nadzieje, że sie uda. Postaraj się aż tak o tym nie myśleć a wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki żebyś szybko zobaczyła dwie kreseczki na teście.

Witam, lekarz przepisał mi duphaston bo mialam niski progesteron :( jest jaksa tu osoba na forum co zaszla po zastosowaniu tych tabletek w ciaze?
Ja biorę duphaston trzeci cykl, na razie się jeszcze nic się nie wydarzyło. Testuje 17 kwietnia zobaczymy wtedy ale wątpię:-(

Witam ja zaczęłam starania od stycznia
niestety jak narazie z marnym rezultatem. moze w tym miesiacu sie uda,
powoli wariuje
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
Uda się tylko trochę trzeba poczekać. Znam osoby którym udało się po roku innym za czwartym razem. Na Nas też przyjdzie pora:-)

reklama
Do góry