reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

marzenixx, kinus- testowac bede po 10 maja cyzli ok 12 ... a tak czy siak i tak ide 16 maja do dzina wiec zoabczymy co i jak... w kazdym razie dam wam dziewuszki znac.. oby wszytsko bylo w porzadku nawet jesli nie zafasolkowalam.. juz sie boje... ehhh moze za dlugo bralam anty.. ehh.. nigdy nie wiadomo ale jak pierwsza @ mialam normalna to nie moze sie cos pochrzanic w drugiej i akurat od tego czasu jak zaczelismy sie starac.. hmmm... glupieje juz powoli..:baffled:

reklama
marzenixx- a pochwal sie sloneczko kiedy masz slub?? bo widze ze zarecznyny byly rok temu, to imprezka chyba sie szykuje?? jesli mozna spytac??:)

marzenixx- a pochwal sie sloneczko kiedy masz slub?? bo widze ze zarecznyny byly rok temu, to imprezka chyba sie szykuje?? jesli mozna spytac??:)

No były zaręczyny i to piękne , może pózniej fotke wstawie z zaręczyn:-D a slub prawdopodobnie w tym roku, jeszcze konkretnie nie wiadomo , bo jeszcze sie nie dogadalismy co do szczegółów ,ilośc gości, gdzie i jak i wogóle.. im dłużej to trwa tym bardziej nie mam ochoty na żadne wesela.. choć kiedyć o dużym marzyłam a teraz chciałabym ze 20-30 osób i dlatego nie mamy jeszcze konkretnego terminu:-D
zoabczymy zreszta, mamy tyle pomysłów że cięzko coś zdecydowac:sorry2:

Dziękuję za wszystkie miłe słowa i rady. też myślę że monitoring owulacji to dobry pomysł ale mieszkam w małym miasteczku i tu nie bardzo są możliwości. w najbliższy wtorek wybieram się do mojego ginekologa. To będzie 10 dzień cyklu a za tydzień kiedy znów mogę do niego iść to już będzie 17 dc i boję się żeby nie było już za późno.przedostatni cykl to 37 dni a ostatni 30 i owulacje miałam chyba właśnie w 17 dc. Teraz sama nie wiem jakiego cyklu się spodziewać.:wściekła/y:

17 dc i boję się żeby nie było już za późno.przedostatni cykl to 37 dni a ostatni 30 i owulacje miałam chyba właśnie w 17 dc. Teraz sama nie wiem jakiego cyklu się spodziewać.:wściekła/y:
Lekarz jest w stanie zobaczyć czy doszło do owulacji, zostaje ciałko żółte na jajniku, ewentualnie niewielka ilość płynu za macicą w zatoce Douglasa.

pytanko: ile trzyma sie termometr tam.? zakupilam sobie nowy i postanowilam sprobowac , wiec zmierzylam sobie temp. trzymalam pare minut i wyszlo 37,5.
wiem ze mierzy sie rano ja tylko tak na sprobowanie :-)

[
Witam was moje kochane!!!!!!!!!!

nenius dziękuje Ci bardzo za wczorajsze słowa otuchy!!!!!!!!!!!!!!!

tikanis muszę Ci powiedziec że moja kolezanka miala identyczne objawy o ktorych piszesz i okazało sie że jest w ciąży!!! Trzymam kciuki, napiesz koniecznie co i jak, To musi być fasolinka!!!!!!!

kinguś ja nie biore lekow a chwili obecnej ale na początku cos brałam ale krótko, teraz leczenie polega na próbach, próbach, próbach i wyczekiwaniu na dzisziusia.Jesli sie nie uda w najblizszym czasie, to przechodze na leki, musze i tak troszke odczekac, bo bralam silne leki na inne schorzenie. Będzie dobrze, napewno sobie pradzimy urodzimy nasze maluszki:tak::tak::tak:terz mam monitorowane cykle, ale one za bezowulacyjne:-(ale czasem coś tam jest.Jak narazie bez skutku...

Marzenixx a jaki termometr kupiłas?? Ja też dizisaj zmierzyłam ale nie tam;-)i miałam 36,8 ..tak tylko zobaczyłam! Bo jak testowanko nie wypali 14.05 to zabieram sie ostro za mierzenie tempki:-)
a u CIebie tak wysoko?? hoho jestem ciekawa Twojego testowanka:-):-)

reklama
marzenixx graluluje zaręczyn!!!!! Dziś w pracy mialam klientkę podobna baaaaaaaaardzo do Ciebie(widzialam Cię na zdjeciach) odrazu o tobie pomyslalam! a propo ja pracuje w branży ślubnej:-D:-D:-D jesli chcesz jakąś rade to może pomogę!

Do góry