reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

helo helo:happy2: ja dziś jak w zegarku pięknie z rana dostałam @:dry: złość jakby ze mnie zeszła ale humor i tak mam nie najlepszy, jakaś depresja mnie dopadła i nie wiem co robić :sad:
ale słoneczko u mnie wyszło i może będzie lepiej :tak:
pozdrowionka dla wszystkich :cool2:

reklama
czesc Kochane Dziewczynki.. chcialam sie tylko zameldowac ze zyje.. zle sie czuje ostatnio dlatego malo siedze przy komputerze.. ale jestem ostatnio bardzo szczesliwa. tak wspaniale sie wszystko uklada.. jesli sie wierzy.. jest cudnie jak to spiewa Marylka:-) jak jest w glowie to i jest wokol Nas i tego Wam wszystkim zycze:tak: a o Maluszka nadal sie staramy..:-) buziaki Zabeczki.. caly czas pamietam o Was ;***

Iwonaka- a moze jak tak sietnie sie wszytsko uklada i jest cudnie to moze fasolka tez siwetnie sie ulozy i niedlugo bedzie:):tak:
marzenixx- oj kochana nie smutas sie.. na zly humor mozna napic sie winka, mozna zrobic sobie ciepla kapiel z babelkami.. lub zjesc cos slodkiego a jesli to nie pomaga to po prostu trzeba wziasc na przeczekanie...

malo osob napisalo co sadzi o moich wynikach hormonow.. hmm moze nie wiedzialyscie.. w kazdym razie ide dzis do ginka z tymi wynikami i zobaczymy co mi powie... :sorry2:
ale na szczescie z nerwem trojdzielnym mam swiety spokoj,, zmiany po leczniu kanalowym cofnbely sie i ropa ustapila.. zeba mam narazie przynajmniej wyleczonego:)) i 5 lat bolu i brania silnychl lekow przeciwpadaczkowych odchodzi w sina dal..:) jupii:):-)

Zapomniałam napisać, że dostałam w poniedziałek pas św. Dominika :tak:

Tikanis super, że odstawiłaś leki. Napisz co gin powiedział ja od niego wrócisz.
Marzenixx wredna @ daje kolejna szanse, może ta @ będzie tą ostatnią...;-)

Czesc Dziewczyny

Jestem tu nowa...
Własnie czekam z niecierpliwoscia na wynik test... (jeszcze 11 dni) ale moze w niedziele zrobie pierwszy tesy po 6 dniach
Ciekawe co wyjdzie...;-)
Ide Was poczytac...

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Tikanis Super wiesci nam piszesz, milo usłyszec taka wiadomosc , co??;-)

Iwonko Jak sie nam UDA to bedzimy miec dzieci z tego samego miesiac :happy2:
Ja mam taki opis na gg od 2 tyg. " Ponoć wiara czyni cuda weic ja wierze ze sie uda!!!!!"
Wiec trzymam za Ciebie tez Kciukasy...;-)

Witaj Sofik. Pewnie, że wiara czyni cuda ja również wierzę, że nam wszystkim się uda :-):-):-):-) Trzymam kciuki za II kreseczki :tak:

Myślałam, że mój mąż będzie się śmiał, że chodzę obwiązana paskiem św. Dominika ale nic na razie nie mówi :-)

Czy macie czasem takie uczucie, że jak się teraz nie uda to się załamiecie? Kurcze staram się wierzyć a z drugiej strony nie myśleć za bardzo o fasolce ale każda porażka jest bardzo bolesna...

Ostatnia edycja:
Kinguś ja z pierwsza ciaza miałam łatwo nawet bardzo;-) nie musialam sie starac, a teraz jest inaczej zaczelismy starania i to nasz 1 cykl, mam nadzieje ze bedziesz szczesliwy i bedzie baby...
Wiadomo ze kazda porazka jest bolesna.

Ja w planowaniu ciazy jestem zielona:dry:
poczytalam troche na forum, kupilam test owulacyjny, mierzylam termperature i w dniu kiedy byla owulacja zadziałałam i teraz czekam na test...
Juz bym dzis go nawet zrobila ale to za wczesnie., sa takie testy po 4 dniach ale nie wiem czy warto kupic :confused:
Jak myslicie?????? bo jesli warto to jak m bedzie wracał z pracy to kupi a ja jutro zrobie ;-)

Witam! Kobietki
Coś Wam pokaże :) to jest test robiony dzisiaj czyli 28 dc a cykle mam 26 dniowe, nie wytrzymalam do jutra dlatego zrobilam go dzis popoludniu:)) jutro dzwonie do lekarza:) Ciesze sie bardzo tymbardziej, że zamin zaczełam planować dzidzie strasznie chciałam zajść w ciąże właśnie w czerwcu i prosze:)Pozdrawiam

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    2,4 KB · Wyświetleń: 37
  • wykrse.JPG
    wykrse.JPG
    104,9 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Leganza wielkie gratulacje i spokojnej ciąży :tak::-)
Dziewczyny czy wiecie co słychać u Lilu i u Rudki ? Napiszcie proszę :tak:

Do góry