Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulacjeRobiłamWszystkie były z drugą bladą kreską. Wczoraj robiłam clear blue Mam ostatni w zapasie na jutro
gratulacje dziewczyny ❤
DziękujęGratulacje![]()
Dziękujęto dopiero początek, oby się wszystko ułożyło po naszej myśli dziewczyny. Bądźcie silne, dbajcie o siebie. Życzę Wam wszystkiego dobrego
No nie wytrzymałam do soboty przez to dziwne uczucie w podbrzuszu. Wczoraj (27 dc) zrobiłam test i wyszła baaardzo słabo widoczna druga kreska. Dziś ze spokojem i na pewniaka powtórzyłam ale już jej w zasadzie nie było widać.... Ale doczytałam się, że testy miały czułość 25 mlU/ml, więc nie tracę nadziei i dziś kupię ten bardziej czuły.
Kurczę, teraz to jestem zestresowana, oby dziecko było zdrowe.... Ech, trudno uwierzyć...
Na zdjęciu praktycznie nic nie widać, w rzeczywistości była tam.
No niestety, trzeba dalej próbować.Mam przeczucie, że już po ciąży, test dziś rano (czulszy od poprzedniego) nic nie pokazał. Byłam dziś na becie, zobaczymy wieczorem...
Dwa cykle to by było zbyt piękne.
a co myślisz, że się stało ? test oszukał czy jak ?No niestety, trzeba dalej próbować.
Nie, czułam że coś tam się działo, bardziej niż w pierwszej ciążya co myślisz, że się stało ? test oszukał czy jak ?
Jak beta ?Nie, czułam że coś tam się działo, bardziej niż w pierwszej ciąży. Zresztą drugi test też pokazał kreskę, ale jeszcze słabszą niż pierwszy. Myślę, że wada zarodka, to chyba najczęstsza przyczyna w tak wczesnej ciąży.
Niziutko, 0.6.Jak beta ?