reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Nie ma chyba reguły co do pojawiania się objawów lub nie:-) ja W pierwszej ciąży nie miałam żadnych aż do zrobienia testu,a teraz po każdej przypuszczalnej owulacji coś sobie wyszukuje:-p np.teraz czuje się bardzo zmęczona, ale to chyba wynik upalow:-D

Kiedy najwcześniej można zrobić bete?

Nie ma chyba reguły co do pojawiania się objawów lub nie:-) ja W pierwszej ciąży nie miałam żadnych aż do zrobienia testu,a teraz po każdej przypuszczalnej owulacji coś sobie wyszukuje:-p np.teraz czuje się bardzo zmęczona, ale to chyba wynik upalow:-D

Kiedy najwcześniej można zrobić bete?
Ja polecam w dniu spodziewanej @ ,wtedy wynik jest najpewniejszy

Witam się po weekendzie:)

Dziewczyna z 2 kreskami serdecznie gratuluję ♡

A tym do których przyszła ta zmora życze owocnego następnego cyklu ♡ nie poddajemy się kochane!

Czy któraś z Was tutaj kochane brała lub bierze duphaston i w trakcie go brania plami mimo wszystko? :( Ja już straciłam nadzieje też.... Tak mocno się staramy i nic. Jutro odstawiam dupka i miałam nadzieję że mimo odstawienia okres nie przyjdzie ale od 4 dni plamie więc nic z tego. :( A że już jestem tak podłamana to wczoraj naprawdę wierzyłam że może jednak to ciąża, zrobiłam test. .... Wiadomo... I nic :(

Czy któraś z Was tutaj kochane brała lub bierze duphaston i w trakcie go brania plami mimo wszystko? :( Ja już straciłam nadzieje też.... Tak mocno się staramy i nic. Jutro odstawiam dupka i miałam nadzieję że mimo odstawienia okres nie przyjdzie ale od 4 dni plamie więc nic z tego. :( A że już jestem tak podłamana to wczoraj naprawdę wierzyłam że może jednak to ciąża, zrobiłam test. .... Wiadomo... I nic :(
Ja brałam dwa cykle i miesiaczka się spóźniała jeden dzień a odstawiałam dwa dni przed terminem. Żadnych plamien. Może to implantacja dopiero i dlatego nie wyszedł bo od zagnieżdżenia wzrasta w ciągu 48h.

Oj niebardzo. Właśnie jestem tu nowa i zakładałam dziś wątek o nieustających krwawieniach. Mam problemy z długimi miesiączkami, ok 10 dni. Krótkim czasem bez krwawień np. 7-12 dni i znowu plamienia aż do okresu. I to właśnie duphaston ponoć ma mi wyrównać te moje dziwne cykle....

reklama
Gratulacje || kreseczek! ☺

Dawno się nie odzywałam, ale teraz mam pytanie może któraś z Was miała taka sytuacje... Otóż jakos 6 dni temu mialam owu a dzisiaj mam kłucie tego samego jajnika i ze.tak sie wyrażę duzoo śluzu, nawet mialam.wrażenie ze lekko zabarwiony byl.. kilka.razy myslalam ze może to @ bo takie dziwne uczucie... Czy to może dobrze wrozyc?

Do góry