Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witaj Aduś w klubie- ja od paru dni mam niskie ciśnienie, nie dosypiam i najchętniej cały dzień spędziłabym w łóżku a o niestety trzeba wstawać o 6 do pracy:/
Mona również dziękuję i razem z Adą piszę się na bliźniaki, a może trojaczki :-) Tata mi zawsze mówił, że będę mieć mnogą Po odstawieniu tych tabletek mogę mieć faktycznie szaleństwo hormonalne, więc kto wie Też mam zazwyczaj niskie ciśnienie.
Ciąży mnogiej to ja nie chce,moja siostra ma bliźniaki i powiem wam,że to była ciężka ciąża. Juz nie wspomnę jaki meksyk po urodzeniu dzieci;-)
Dodam, że u nas w rodzinie są to pierwsze bliźniaki..
KasiaJ82 no wlasnie ciaze mnogie wcale nie koniecznie pojawiaja sie tylko u tych co wczesniej wystepowaly juz u kogos z rodziny...u mnie ciaza trojacza to bylo takie zaskoczenie ze prawie spadlam z tego fotela...ale po poronieniach jest mi juz wszystko jedno ile Dzieciaczkow i jakiej plci byle byly lub bylo zdrowe
u mnie @ nadal brak,wiec czekam cierpliwie.
Sciskam Was mocno Kochane buziolki