Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja już jestem po USG genetycznym. Z dzidziusiem wszystko w porządku :-) Niskie prawdopodobieństwo chorób genetycznych. Ma ponad 7cm, ale nie wiadomo jakiej jest płci :-)
Bella co tam u Ciebie, wszystko w porządku? Mogę już gratulować? :-)
A co się stało z Anulką, naprawdę poroniła?
Wszystkiego najlepszego dla tych z Was, które mają już dzieci, a dla reszty szybkiego zafasolkowania :-)
Kwiatuszku bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko ok i jest zdrowa, to najważniejsze Bella odezwij się?? co u Ciebie ?? Aschlee czytałam na wątku staraczek 2014, że dalej walczysz.. także dołączam do was chyba do tego wątku, ostatnio tu cisza a tam luźniej się zrobiło;-)
Wizytę mam jutro rano o 8/, mam mega stresa, płaczę i w ogóle boję się jak cholera, miałam dziś troszkę beżowego śluzu, i niteczki krwi w śluzie:-( kwiatuszku także jak widzisz, lepiej jeszcze poczekaj z gratulacjami:-(
Tak bardzo się boję :-(nastawiam się na najgorsze, niestety.
Bella myśl pozytywnie i postaraj się nie denerwować, bo to dzidziusiowi nie pomaga. Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze. Może trzeba brać luteinę lub dupka. Obyś jutro przyniosła same dobre wieści :-)
Aschlee25 dobrze, że się nie poddajesz. Owocnego cyklu :-)
Jestem po wizycie, ciąża jest, ale obok ciąży zrobił się mały krwiaczek, mam przyjśc na kolejne usg za tydzień, dostałam duphaston i czekamy, jeszcze tydzień nerwówki, wtedy już musi byc widac tętno.
Wszystko będzie dobrze.. grunt to pozytywne myślenie
/u nas narazie wszystko w porządku, od dzisiaj leniu****e już w domu do rozwiązania - mam nadzieję, że nie zwariuje...ale dla dzidziusia wszystko.