reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc :)
Mlodego oddelegowalam do szkoly, mlodszy jeszczce ma 15 minut na spanie ;) a potem wybywam bo mam duzo do pozalatwiania.
Musze tez zrobic zakupy bo moj maz ma smaka na lasagne :)

katka pierwszy naturalny okres po tabletkach mialam taki, ze balam sie wyjsc z domu... tampon+podpaska i ja przeciekalam...

Anulka nie zapominaj ze jestes w ciazy i sie tak nie stresuj! Dwa hormony tez dzialaja na Twoje uczucia i emocje.
Bedzie dobrze! Tylko glowa do gory.

Moral na dzisiaj 'po nocnych szalenstwach ciezko sie rano z lozka wstaje' :-D

@ ani widu ani slychu ;) temp ciut mi spadla ale nie ma co sie dziwic skoro od 5:50 z boku na bok a temp mierze o 7.30

Milego dnia kochane

reklama
Fimka - dziękuję za radę. Własnie się skłaniam ku zieleni, chociaż nie jest to jeszcze postanowione. Bardzo lubię zieleń w większości odcieni, jest taka energiczna i optymistyczna. Myślę, że będzie pasować. Wpadłam na pomysł, że wezmę kilka bluzek swoich w różnych kolorach i podstawię pod ścianę i meble - zobaczę jak się różne odcienie łączą.
Problem mam z tapczanem, nie mam jak dostać na niego narzuty :( Chcę to zrobić jakoś 'po kosztach' bo każda większa gotówka idzie na Święta :( A tapczan jest taki niewymiarowy, że musiałabym kupić narzutę 180x240 albo i dłuższą a to jest znikomy towar (patrze na allegro) i strasznie drogi. Nie wiem co zrobić z tą kanapą. Jest ona z poprzedniego mieszkania i bardzo nie pasuje. Resztę pokoju mogę zmienić poprzez dodatki.

Witam staraczki.

Anulka nie poddawaj się tak łatwo. Może zbyt szybko zdecydowaliście się na dziecko, zbyt krótko razem mieszkaliście. Ale wszystko się ułoży, potrzeba jedynie trochę czasu. Życzę dużo siły.

Amaliee super, że urodziny synka się udały. Zaglądaj do nas częściej.

inis wieczór jak najbardziej udany :zawstydzona/y:
A odnośnie dodatków w salonie to może pomarańcz.
Dla mnie te święta są wyjątkowo ważne, bo to pierwsze od 4 lat święta w pełnym rodzinnym gronie. Baaardzo mi tego brakowało. Na pewno będzie piękna żywa choinka i zadbam o kilka szczegółów zdobiących dom. Nie jestem w tym dobra ale tym razem się postaram :)

kobietka, a tobie jak udał się weekend u rodzinki ?

Wiem ze musimy sie dotrzec,ale ja juz dosc duzo przeszlam...ciagle pod gorke...chory zwiazek,smierc chlopaka(zginal w wypadku samochodowym),ktory wyciagnal mnie z tego chorego zwiazku:( potem maz odejscie w ciazy i rozwod...wiec mam dosc...peklo cos we mnie i moze lepiej bylo by sie rozejsc niz sie gryzc...choc wiem ze to nie wyjscie,ale jestm psychicznie umeczona...chcialabym aby mnie nieraz wyreczyl w domu, a jego zasada jest taka ze zona dba o dom a facet o kase i koniec...a jego mama przyznala ze to ona blad zrobila bo tak nauczyla...moze z czasem sie cos zmieni...zobaczymy

Ale jestem dumna ze swojego dziecka niecaly tydzien pracy nad "siku do nocnika"a on podniesiony zalatwia sie do 'duzi' Fabiana slownikiem czyli kibla:) nie sadzilam ze tak szybko pojdzie:) pamp jest tylko na dluzsze wyjscie albo noc:) zeby tylko kupe wolal bo w czwartek mial dwie wpadki :/ ale moze sie zdarzyc;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewzyny. Ale zimno ale tak w duszy troche sniegu mi esie marzy;-)
Co do prezentów to nie mam pojecia co kupic córce? wszystko ma...

Skoczyła mi dzis tem ale to chyba przez to ze przed mierzeniem musialam wstac wylaczyc budzik,mam racje?

Anulka a ja myślę, że odejście to najprostsze rozwiązanie ale nie zawsze najlepsze (wiem po sobie). Dużo ludzi teraz tak robi, nie układa się to odchodzę. Ale czasem warto powalczyć o związek. Na dotarcie potrzeba czasu. A związków i ludzi idealnych nie ma. W kolejnym partnerze też będzie coś nie tak. Dajcie sobie czas, nie podejmuj pochopnych decyzji.
I gratuluje sukcesu dla synka :-)

Domka może tak być. Temperaturę należy mierzyć zanim się wstanie z łóżka.

Ostatnia edycja:
Anulka a ja myślę, że odejście to najprostsze rozwiązanie ale nie zawsze najlepsze (wiem po sobie). Dużo ludzi teraz tak robi, nie układa się to odchodzę. Ale czasem warto powalczyć o związek. Na dotarcie potrzeba czasu. A związków i ludzi idealnych nie ma. W kolejnym partnerze też będzie coś nie tak. Dajcie sobie czas, nie podejmuj pochopnych decyzji.

Domka może tak być. Temperaturę należy mierzyć zanim się wstanie z łóżka.

Zaznaczyłąm w enpr jako zaburzona krótkim snem.

Ritta dziekuje za te slowa...wiem ze nie moge tak uciekac z reszta on mi na to nie pozwoli...powiedzial ze zmieni sie i nie chce,aby kolejne dziecko wychowywalo sie bez ojca...wiem ze on ma dobre serce no pokochal mojego syna jak swojego,tylko trzeba popracowac nad tym zwiazkiem...moze i troche mojej winy tez jest bo od czadu jak jestem w ciazy to chodze rozdrazniona,szybko sie denerwuje i latwo wyprowadzic mnie z rownowagi...mam nadzieje ze uda nam sie...

reklama
Anulka ucieczka to nie jest rozwiazanie. Rozmowa, kompromis, ustalenei pewnych zasad i wszystko sie ulozy.
Wspolczuje tego co przezylas ale dla dzieciakow musisz byc twarda. Dasz rade!!!

Zakupy zrobione. Pozostaje ogarnac domek i ugotowac obiadek :)

U Nas cudowna jesien :) Czyste, cieple powietrze, zero wiaterku, wszedzie kolorowe liscie :) az milo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry