reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
On kosztuje 69 EURO wiec drogi nie jest. No wlasnie chce jej kupic cos edukacyjnego ale chyba bede musiala kupic i to i to bo ona instrumentu odpuscic tez nie chce.Nawet narysowala list do Mikolaja gdzie narysowala gitare i keyboard.No nic najwyzej bedzie mikolaj i gwiazdka :blink:

reklama
W jakim wieku uświadamiacie dzieci że jednak mikołaja nie ma?

Moja córka dowiedziała się rok temu. Dzieci w szkole gadały, w domu zapytała więc wyjaśniłam jak sprawa wygląda. Na twarzy lekkie rozczarowanie. Myśli, myśli i pyta "to wróżki zębuszki też nie ma?" :-D
Ale nadal bawimy się w Świętego Mikołaja z tym że listy już oficjalnie ja przechwytuję :-)

Ja myśle że moje dziecko wiadomosc ze mikolaja nie ma przyjmie spokojnie. Ale powiem jej dopiero jak sie sama zacznie domyslac;-) tak jest fajnie. W zeszłym roku w przedszkolu ja byłam mikołajem,mam super zdjecia ale Agatka bała się do mnie podejśc bo mnie nie poznala, nawet jak kolezanka chciala ja uswiadomic ze to ja to mowila ze to mikolaj bo mama nie ma takiej brody hihihi

hej laseczki ;-)
domka hihi doobre z tym mikołjaem w przedszkolu :-D
aschlee a ile córa ma lat? bo chyba przegapilam jeśli pisałaś.. jak starsza to fajowo że chce instrumenty zamiast lalek czy innych zabawek..
agaawa nie możemy doczekać się razem z tobą! &&&&
ritta fajowe te żółwie - u nas teraz wszystko pobija grzybobranie - super gra i moja chrześnica w wieku 4 lat się wkręciła że w nic innego nie chce grać!
anastazi - pięknie się patrzy na twój suwaczek ;-) dla ciebie i maleństwa!
anulka uda się zobaczysz!!! moi dziadkowie mieli teraz w listopadzie 60-rocznicę ślubu.. pytaliśmy ich się o rady jak ze sobą tyle wytrzymać i nie zwariować ani nie rozwieść się - zgodnie odpowiedzili że potrzeba duuużo miłości, dużo czasu na rozmowy, wzajemny szacunek i kompromis.. fajnie się tak na nich patrzy! jest taka fajna myśl że jak się coś popsuje to trzeba to naprawić a nie wyrzucać do kosza! dacie radę bo się kochacie i macie dla kogo żyć i komu stworzyć ciepły dom! ;-)

co do prezentów to mam chrześnicę 4 letnią.. z pomysłów na prezenty to lego, lego duplo (dalej się bawi), duże kolorowanki, domek dla lalek, czu czu rączka rysuje zwierzątka, nauka rysunku (na allegro są takie fajne szablony), książeczki typu znajdź na obrazku, kolczyki typu klipsy ( w 5-10-15 są muffinki, 3 pary za 9,99) błyszczyk w opakowaniu w kształcie muffinki (też w 5.10.15 za 6 zł), gry typu grzybobranie, skaczące małpki, taka głowa do czesania/ścinania włosów i malowania makijażu, z mini tefal są fajne przybory takie prawdziwe do gotowania typu express do kawy/blender/toster/czajnik elektryczny.. nie wiem co jeszcze.. myślęęę intensywnie... czuczu zgaduje dla dzieci w każdym wieku - mój hit!!! ciuszki koniecznie z cekinami/ falbanami :-D taki wiek :-D:-D:-D

a ja wczoraj miałam iść spokojnie spać to się mężusiowi zachciało poćwiczyć przed starankami :-D i nie dał pospać :-) biorę się za obiadek bo poemat mi tu wyszedł :-D

Dziekuje wam za te slowa...dzieki wam wierze ze uratujemy to bo obojgu nam zalezy i kochamy sie...inaczej nie chcieli bysmy wspolnego dzieciatka i musimy dla dzieciaczkow zrobic wszystko aby stworzyc super rodzine...mam nadzieje ze sie uda...

Co do prezentow to ja malemu juz kupilam stacje benzynowa pietrowa ma tyle aut ze chyba sie zabawi i bedzie jezdzil:) rodzice mojego znowu kupili ciuchcie ale jej nie widzialam bo nie bylo kiedy;) a moi nie wiem co wymysla...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry