reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Oj Iwonka to ja Ci zazdroszcze bo u mnie zimno,ciemno,mokro i wiertznie brr;-)
Pichce barszcz ukrainski i ziemniaczki z mielonym;-) bo córa chce podwójny obiad jak w szkole hehe.

popdowiedzcie mi jakis prezent dla 5 latki(no bo mikołaj,urodziny i gwiazdka)
coś co ją zaciekawi ale i edukacyjnego? Zastanawiałam się nad domkiem dla konków Filly i slownikiem polsko-angielskim albo cos w stylu zrób to sam?

U mnie @ wciąż brak, ale czuje, że zbliża się wielkimi krokami, bo tempka spadła 36,9 na 36,7(chociaż od 5 prawie nie spałam, a mierzyłam o 7 to może mieć jakiś wpływ?).

Anulka jesteś teraz rozdrażniona, bo wariują Ci hormony, ale może postaraj się podchodzić do sytuacji bardziej na spokojnie. Na pewno się wszystko ułoży, sama mówisz, że to świetny facet, więc musi być dobrze:tak:

Domka my kupujem dla chlopakow na Milokaja slodycze. Na gwiazdke dostana Lego, taka duza stacje policyjna :) Mi jest latwiej wydac na nia 86euro, gdybym miala ja w Polsce kupic za prawie 400zl to bym chyba plakala...

Bubbles mamy ten sam spadek temperatury

Bubbles wstaw wykresik to zerkniemy :)
Spadek nie wydaje się być duży.

Domka moja córka nadal jest zakochana w PetShop-ach. A możliwości są nieodgraniczone bo na rynku ciągle pojawiają się nowe domki, odrzutowce i inne. Tłumaczenie, że może jest już trochę za duża nie trafiają.
Ja lubię też jej kupować gry logiczne
http://merlin.pl/Egmont-Pedzace-zol..._Egmont-Polska/browse/product/206,618286.html
a ostatnio kopiłyśmy Monopoli ale to jeszcze nie dla 5-latka

Ostatnia edycja:
Witajcie ale sie rozpisalyscie ciezko mi bylo nadrobic a nie bylo mnie zaledwie jeden dzien ;-) U mnie tez staranka na calego. Ja tez myslalam co by kupic corce na mikolaja w TV zauwazylam misia ze wgrywa mu sie bajle przez USB i on ja opowiada dziecku Iwonka-biedronka pewnie tez go widziala bo w TV czesto go reklamuja;-) ale jak jej go pokazalam to mowi ze fajny ale bardziej by chciala gitare albo keyboard...kopara mi troche opadla bo ona ma 3,5 roku wiec myslalam ze bedzie zadowolona z misia ale sie przeliczylam:-D uparta jest strasznie wiec ciezko byloby ja przegadac

Laptop był jak miała 3 lata ale się rozsypał. Zastanawiam się nad grą edukacyjną na komputer. Zobacze,pewnie znowu na ostatnią chwile kupię;-) liś do swietego wczoraj napisala i w oknie wystawila,a rano taka szczesliwa byla ze mikołaj zabrał;-)
W jakim wieku uświadamiacie dzieci że jednak mikołaja nie ma?

reklama
Cześć Dziewczynki!

Inis, Fimka, ja mam podobnie w domu, wenge meble, ciemne drzwi, czarna skórzana kanapa, jasno bezowe ściany i dodatki w zielonym kolorze. Moj zielony jest taki dość żywy, ale nie jaskrawym, taki jak zieleń wiosenna. Mam zielone poduszki na kanapie, zielony dywańik, zielonego dużego kwiaty w doniczce, zasłony w biało zielone pasy, a na ścianie obraz kolorowy malowany wlasnoreczńie u koleżanki artystki, gdzie sa kolorowe kwiaty żywe i dużo pięknej zieleni. Ja lubię zieleń, wiec polecam.

u mnie po staremu, końcówka cyklu, niecierpliwie sie. We środę testuje dopiero.
pozdrawiam Was serdecznie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry