ookatkaoo1993
Fanka BB :)
No hej
ja w pracy. Mam chwilke lp
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i naprawdę czuczu to strzał w 10! moja ala ma 10 m-cy i odkąd skończyła 6 to książeczk moje pierwsze czuczu nie odstępuje na krok! potrafi naprawdę długo oglądać i przekładać z rączki do rączki
a starsze dzieciaki wsiąkają w zagadki czuczu.. moja chrześnica jest na etapie rysowania więc czuczu rysuje zwierzątka będą jak znalazł.. ja ogólnie lubię edukacyjne gry, zabawki itp..
Dziekuje wam za te slowa...dzieki wam wierze ze uratujemy to bo obojgu nam zalezy i kochamy sie...inaczej nie chcieli bysmy wspolnego dzieciatka i musimy dla dzieciaczkow zrobic wszystko aby stworzyc super rodzine...mam nadzieje ze sie uda...
Co do prezentow to ja malemu juz kupilam stacje benzynowa pietrowa ma tyle aut ze chyba sie zabawi i bedzie jezdzilrodzice mojego znowu kupili ciuchcie ale jej nie widzialam bo nie bylo kiedy
a moi nie wiem co wymysla...

Bardzo mnie zainteresowalyscie tymi kartami Czu czu. Anulka na pewno bedzie dobrze.Wiesz chyba kazda z nas miala chwile zwatpienia. Ale szczera rozmowa pomaga.Tak jak dziewczyny mowia skoro obiecal poprawe to slowa dotrzyma.Iwonka-biedronka ile juz Twoj Skarb chodzi do przedzkola? Szybko sie nauczyl jezyka? Nie dziwie sie ze zaliczylas odruch...podziwiam ze potrafilas nad nim zapanowac ;-)