reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Faktycznie teraz przejrzalam strony z mieszkaniami i domamy do wynajecia i masz racje roznice cenowe sa bardzo male a ronica chocby w metrazu spora:szok: chyba trzeba bedzie zmienic plany:-D

reklama
Hej laski ;)
Dziś byłam na mieście , i kupiłam dla męża prezent na święta , słuchawki do słuchania muzyki , bo on ma tylko te od telefonu , a nieraz przeglądał ceny takich dużych bo mi mówił ,że są lepsze to mu kupiłam firmy sony za 60zł.No i kupiłam tacie budzik bo mu się zepsuł ,a chodziłam też po aptekach bo nieraz pisałyście ,że w aptekach nie mają pojęcia o czułości testów ciążowych i chciałam sprawdzić , ja zapytałam w pierwszej to powiedziano mi ,że wszystkie testy są o czułości 99,9 % czy coś takiego , pokazała mi jeden ,ale nie sprawdziła bo informacja na temat czułości była w ulotce pewnie, w drugiej aptece pani mnie zapewniała ,że wszystkie testy mają czułość 99,9 ,a jak zapytałam o czułość 10 to wielkie oczy zrobiła, a w trzeciej pani mi wyjęła od razu test z czułością 10 , kosztował 7 zł więc myślę sobie wezmę , no i sobie leżał ,a ja koło niego chodziłam , w końcu coś mnie podkusiło ( wiem wiem , nie robi się testu z drugiego sikania , tylko z pierwszego ) ,ale moja ciekawość wzięła górę, myślę sobie najwyżej wyrzucę , no i zakropliłam i siedzę i patrzę, no I kreska , ,ale mam manie ,że idę do pokoju bo tam jaśniej , no i patrzę ,a tam coś jest ,ale wracam do łazienki , nie ma , no i teraz sama nie wiem , zostawiłam go żeby mąż mi powiedział czy mam zwidy czy nie, no i im dłużej leżał tym lepiej widać było drugą kreskę ,ale wiecie po upływie 30 minut wynik może wyjść fałszywy i teraz jestem w doooopie znowu , nic nie wiem , to nawet nie jest różowe tylko takie szare bardziej i wygląda trochę tak jak miejsce na kreskę ,której nie ma .... kiedyś już miałam taki test z drugą bladą ,a dostałam @ , dlatego jestem ostrożna w ocenie , pożyjemy zobaczymy do @ jeszcze 4-5 dni także jest sporo czasu.
Ritta - weekend minął fajnie, ustaliliśmy ze szwagierką i teściową ,że w tym roku moja babcia i moja mama przyjadą na wigilię do teściów i szwagierki , bo moi teściowie byli zaproszeni do mojej babci już 2 razy na wigilię po to ,żebyśmy nie jeździli w trzy miejsca czyli do mojego taty, do babci i do teściów.Dzięki ,że pytasz;)

Kobietka ja z tym testem co ostatnio robilam mialam identycznie widzialam ta druga kreske ale tak jakby jej konturowki jakby po prostu ze tam ma ona byc rozowa. Wtedy co wam pisalam i bylam pewna ze to to:( zrob jutro rano trzymam kciuki:****

Ritta mój wykres obecnie wygląda tak:
cyklll.jpg
Sama już nie wiem, latam do kibla jak głupia, bo ciągle mi się wydaje, że dostałam;/

Jestem 12 dni po owu myślicie, że jakbym zrobiła test nie z porannego moczu to by wyszedł? Bo wczoraj jednak się nie powstrzymałam i zrobiłam i oczywiście I:wściekła/y:

Znowu zaczął mnie kuć prawy jajnik, ałaaa...

Kobietka jeszcze było za wcześnie na teścik, ale trzymam kciuki, żeby następny był z ładnymi dwoma krechami:tak:

Załączniki

• cyklll.jpg
    cyklll.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 37
Aschlee ciesze sie ze moglam pomoc :D

kobietka kobiety w aptekach sa zielone w testach czulosc to jedno a sprawdzalnosc to drugie no ale one nie widza roznicy ;)
Trzymam kciuki zeyba z nastepnym wyszla II kreacha :)

Ja od jutra bede mierzyla temp o 6 rano.

Pytanie: jak macie przytulanki np w nocy po godz 24 to co wpisujecie wieczorem?

Katka teoretycznie jestem 2 dni po terminie, ale testy nie wychodzą i temperatura mi lekko spadła, mam mętlik w głowie:confused: Może po prostu mi się cykl wydłużył, nigdy nie miałam dłuższego niż 31 dni, więc może jeszcze dziś wieczorem przyjdzie małpa:-(

reklama
Bubbles to my obie po terminie wiec czekamy :) Ja nigdy nie mialam cyklu dluzszego niz 33 dni wiec 35 zrobie test a jak wyjdzie negatywny to te testowanie rzucam w cholere. Predzej mi brzuszek urosnie niz test cos pokaze ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry