reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kobietka a może spróbuj zrobić test jutro z porannego moczu. Jeśli ovu miałaś w 15dc (jak sugerowała Agaawa) to jutro 10dc, test może wyjść ale równie dobrze może być ciut za wcześnie :baffled:

iwonka chyba nie powinnaś zmieniać godziny pomiaru w trakcie trwania cyklu. Może od następnego, ale przecież następnego długo nie będzie :-)

Bubbles poczekaj do jutra. Temperatura sama Ci powie co się święci ...

reklama
Ritta w sumie racja. Tyle ze ja dziennie sie budze 5.50 z budzikiem meza, potem dalej probuje spac o wstaje 7.30.

Bubbles wierz mi ze ja tez.

kobietka22 ja rowniez mocno trzymam kciuki zeby to byla wlasnie ta upragniona kreseczka
BubblesGirl za Ciebie tez bardzo mocno trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Hej babeczki, tyle co z pracy wróciłam. Głowa od rana pobolewa i ciśnienie mi skacze. Pewnie na zmianę pogody, tylko ciekawe na jaką. U mnie dziś ciepło i słonecznie :-)

Kobietka hahaha, czułość 99,9% :-D ja miałam podobną sytuację w swojej aptece. Powiedz mi jak dziś twój puls?

No dzisiejszy puls to 96 w stanie spoczynku ,jak wróciłam z miasta nie mierzyłam bo się bałam co mi wyjdzie ;/

No i teraz im ciemniej się robi ,tym mniej widać kreskę , podejrzewam ,że to taki jakby odczynnik jest w miejscu kreski to tani test i pewnie ma takie coś w sobie, mam jeszcze 3 inne w domu.

Jak mowa o testach... ja tak dla glupot weszlam na strone uzytkownika od ktorego kupilam moje 10 testow i patrze negatywy, za co? Ze nawet w 6-8 tygodniu pokazuja jedna kreske!!!
Doczytalam komentarze, jedna babka pisze ze zrobila 12 testow wszystkie negatywne a kupila jedne w aptece z czuloscia 25 i byl pozytywny... nigdy wiecej nie kupie testow na ebay.
Swiatelko nadzei mi sie zapalilo :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie uwierzycie spalam razem z malym 3 godz: ) tylko jakis duren z dolu tlukl sie caly sen...jak przysnelam to az sie zerwalam bo myslalam ze ktos do drzwi sie dobija:/ a jak wstalismy to koniec ehh

Iwonka ale ty to czasem nie jestes po terminie @??

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry