reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ostatnio slabo u mnie z pamiecia:) ale chyba mialas pozytyw prawda??kiedy mialas miec@ ??:)

Tak ale z tego wyglada ze testy mam felerne, bo 4 kolejne wykazaly negatywny wynik.
A jak przeczytasz dwa posty wyzej to napisalam ze osoba sprzedajaca te testy ma mase negatywow - podobno testy nie dzialaja i nawet stwierdzonej ciazy przez ginekologa nie wykrywaja.
Dam sobie czas i zrobie test w sobote ale taki z wyzszej polki z atestem...

Witam ponownie. Byłam na wywiadówce.
Dzieczyny jak wy pijecie to siemie? Kupłam siemie lniane mielone 2 w cenie 1 za 6 zł.Zrobiłam wg instrukcji i ledwo to wpiłam bo mi w gardle stawało;-/ ale jestem silna i dam rade.

Apropo wywiadówki to musze sie pochwalic bo z dumy puchne. U mojej corki byla przeprowadzana diagnoza czy sie do 1 klasy nadaje czy nie i moja córka jedyna uzyskałą najwyższy wynik(84 ptk na 108).Jak pani ja chwaliła przy wszystkich rodziców to myslałąm ze sie ze szczescia popłacze ze mam takei zdolne dziecko. Wiekszosc mialo ok 40 ptk. A troje najsłabiej i te dzieci do poradni bedą kierowane.

Kurde M sie śmiał że to siemie jak sperma jest heheh;-) swinskie troche.
Ale ja dam rade;-)

Oj pekam pekam;-) az nastepnym razem musze M wziasc na wywiadówke zeby posłuchał jakiego omnibusa splodził;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry