reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Domka masz rację, musisz jej coś kupic, a ona jest 5 latka? o ile pamiętam a powiedz mi, był jakiś podział na poziom np. niski,słaby, średni,dobry, bardzo dobry?
Przez dwa dni mierzyłam o 7,00 rano temp, a teraz pracuje i zmierzyłam o 6,00 i była trochę niższa, nie wiem gdzie sie znaczy te zaburzenia na ovu, cos czuję że taki wiarygodny zrobię ten wykres że hej. Siemie dziś będę parzyc, ten słyszałam że nie ciekawy smak ale jak trzeba to trzeba, u mnie nie pisze jak stosowac.
Fimka łyżeczka do szklanki zaparzyc i pijemy?
Za testujące trzymam mocno kciuki, żeby wam wyszły dwie krechy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Domka masz rację, musisz jej coś kupic, a ona jest 5 latka? o ile pamiętam a powiedz mi, był jakiś podział na poziom np. niski,słaby, średni,dobry, bardzo dobry?
Przez dwa dni mierzyłam o 7,00 rano temp, a teraz pracuje i zmierzyłam o 6,00 i była trochę niższa, nie wiem gdzie sie znaczy te zaburzenia na ovu, cos czuję że taki wiarygodny zrobię ten wykres że hej. Siemie dziś będę parzyc, ten słyszałam że nie ciekawy smak ale jak trzeba to trzeba, u mnie nie pisze jak stosowac.
Fimka łyżeczka do szklanki zaparzyc i pijemy?
Za testujące trzymam mocno kciuki, żeby wam wyszły dwie krechy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tak był poziom wysoki średni i niski. I ona jako 5 latek(jeszcze nie skonczyła) jedyna w klasie miała wysoki,reszta średni a troje dzieci niski.
Ja siemie właśnie tak 1 łyżeczka zalałam gorącą wodą,tak pół kubka posłodziłam i duszkiem,kawą popiłam. Smaku prawie nie ma ale konsystencja niewesoła;-)blee.
Jakie masz siemie? całe ziarna czy mielone?
Bella wstaw w sygnatur miniaturke wykresu to bedzie łatwiej doradzac i komentowac;-) jeżeli oczywiscie masz ochote

Jade po te buty jak wróce to pochwale się zakupem;-)

Ostatnia edycja:
Witam Się serdecznie:-)

Jestem szczęśliwą mamą jednego Smyka. Od września tego roku staramy się z mężem o rodzeństwo dla synka, narazie jednak z marnym skutkiem...Czy mogłabym się do Was przyłączyc?

Dzięki Dziewczyny za przyjęcie:-)
Jeśli o mnie chodzi to mieszkamy sobie w DE z mężem i synkiem. Decyzja o podjęciu starań o drugiego Malucha była poprzedzona wielomiesięcznymi rozmowami...Niestety w pierwszej ciąży miałam bardzo duże problemy, później synek chorował i tak naprawde po tym wszystkim najzwyczajniej w świecie baliśmy się kolejnej ciązy i tego, że dzieciaczek mimo tego, ze urodzi się zdrowy będzie miec problemy zdrowotne jak jego starszy brat. Na dzień dzisiejszy na szczęscie Nasze podejscie się zmieniło, lęki stłumiliśmy i ostro wzięliśmy się do roboty:-)
Synka "strzeliliśmy" w I cyklu i myslałam, że teraz też nam się to uda - o ja naiwna...tym bardziej, że w sierpniu skończyłam brac tabetki anty, a ponoc po odstawieniu łatwiej o ciąże. Niemniej jednak 2 cykle za Nami, a fasolki póki co nie ma. Jednak jak widac to dopiero początki więc nie poddajemy się i szalejemy dalej...w końcu te całe starania to całkiem przyjemna rzecz prawda:-D

Witaj Agita
Domka
bo u nas też było to badanie, mój syn jest 5 latkiem zresztą dopiero z listopada, zdobył 150 pkt na 180 pkt i jest na poziomie dobrym, nie wiem jak inne dzieci bo to były rozmowy indywidualne, pani powiedziała że jest nie źle, on niby wszystko wie, ale sam się nie zgłasza, jak się go zapyta to wie, to co ja mam poradzic jak on taki wstydliwy. w domu tez troszkę z nim siedzę odejmowanie dodawanie głoskowanie no i szlaczki oczywiście nie długo tyle ile chce ja go nie zmuszam, nie mogę go zrazic do nauki jest dopiero na początku. I tak jestem bardzo dumna z niego, on jest zdolny ale nerwusek jak cos robi nie równo albo mu nie wychodzi to od razu płacz, więc muszę mu tłumaczyc, bo on chciałbym wszystko umiec od razu no niestety tak się nie da.
A siemie ziarna, a powiedz mi piłaś na ciepło, dobra wkleje, ale ja dopiero zaczynam, robię to pierwszy raz.

Lisica w sumie to nie jest to dla mnie powód do płaczu, że jeszcze się Nam nie udało, ale z drugiej strony jest mi trochę żal i mam taki irracjonalny lęk, że mogą byc z "tym" problemy...Ale cierpliwości w nadmiarze nigdy za wiele więc możesz przesłac trochę w formie fluidów:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry