reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
blue jak juz mowa o kalafiorach... moj tez w koszu... zapomnialam wylaczyc pieca i wzielam sie za sprzatanie - kalafior spalony :wściekła/y: takie cos jeszcze mi sie nie zdazylo
Odnosnie USG, nie ma jakichs prywantych gabinetow??? Nie mam pojecia jak jest w Szkocji ake przeciez musi byc jakas alternatywa... Tle mocno, nie zamartwiaj sie!!!

W Szwecji są prywatne gabinety, tylko ze wizyta wacha sie w kwocie od 350 zł w zwyż. A najbliższy gabinet bierze 500 zł. Wiec na korony szwedzkie może to nie duzo jak tu żyjesz, ale za te pieniądze mam trzy usg w Polsce jak nie 4. Wiec tu prywatne Usg odpada, ale juz mam oko na dwa gabinety w PL teraz zapytam sie jaka cena i umówię sie na wizyte. :)

A ja że mój był w worku gdy ściana nim oberwała, to nie był aż tak pokaraskany i uratowałem większa część.
Twój tez biedny ten kalafior. :D

gin chwalony.co do wlosow,jest zasada co do mycia wlosow i ich czesania.nigdy nie nalewamy plynow bezposrednio na wlosy i myjemy je zaczynajac od skroni obejmujac boki przy uszach,masujac do tylu.a czesanie,czesac od czubka wlosa jesli sa suche.

Ritta ja jestem zdania ze co ordynator to ordynator. Ja też chodzę do ordynatora. Tylko faktycznie 200zł to dla mnie za dużo jak na jedną wizytę :-/

Drogo, ale u mnie w mieście u dobrego lekarza taniej nie będzie :sorry2:
Dlatego też przewiduje go jedynie na ciąże a teraz korzystam z Medicoveru (mam abonament z pracy)

U mnie @ tuż za rogiem. Krzyż napierdziela, brzuch też boli i śluz brunatny. Kwestia godzin ...

Przylazła ....

Ostatnia edycja:
no i znalazlam mam termin jutro na 17 hurrrrra.gif mam nadzieje ze bedzie wszystko ok;-)

Załączniki

• hurrrrra.gif
    hurrrrra.gif
    47,7 KB · Wyświetleń: 157
Przylazła ....

Ritta - wrzesień, wrzesień, wrzesień! :-)
Doping od tej, która sama na wrzesień liczy! :tak:
Ja też teraz pójdę do dżina z pakietu LuxMed z pracy... Zobaczymy, pierwszy raz będę korzystać z usług gina w ramach takiej dodatkowej opieki zdrowotnej.
A mój prywatnie bierze 130zł, ale na NFZ czekam 1-1,5, więc też nie jest źle. Ale miałam zmienić, póki co, to zmieniam ;)

Ritta no podejrzewam że taniej nie znajdziesz. Ja mieszkam w innym regionie i tu 100zł to dużo. Trzymam kkciuki za wrzesień ;-)

Mnie głowa boli cały dzień, aż mi niedobrze...

Mąż pojechał na imprezę firmową, wróci dopiero pojutrze :-/ takiemu to dobrze...

Ritta szkoda :( teraz kolejny miesiac obstawiamy - wrzesien :)

Lisica moj po firmowej juz doszedl do siebie ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas prywatnie byłam 3 miesiące temu usg,badanie i cytologia 150,00 zł, uważam że to przegięcie nie wiem czy byłam 6 minut w gabinecie. Teraz sie staram umówic na NFZ mamy w okolicy taki dobry gabinet super gin, ale czeka się 2-3 miesiące. Jutro będę dzwonic, żeby miec termin na poczatek przyszłego roku. Jak wczesniej będę w ciąży to pójdę prywatnie na pierwsza wizyte a potem przeskoczę, mozna tez umówic sie prywatnie do tej doktorki a potem poprosic żeby przepisała na kasę, wiem że tak robią dziewczyny jak są długie terminy.

reklama
Ritta szkoda ze przylazla.Mam nadieje ze w nastepnym cyklu sie uda.Trzymam &&&&&&&& bardo mocno
Iwonka nie orientujesz sie czy tutaj gdzies mozna kupic chałwe?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry