reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
och ja wkoncu w domu...

brzuch mnie kreci na @ wiec mysle ze dotane wczesniej niz przypuszaczam o ile juz sie nie zaczyna bo nie wiem czy moje lekko krwiste plamienia sa zmiana plamien po wypalance czy to juz sie okres zaczyna :O:O:O

Lisica - chyba do Ciebie dołączę ;) ! Trzymam kciuki za wizyte oczywiście :) ! Aschlee - Tobie też :D:D &&&&&&&&&&&&

Biore sie za cos, w piecyku już rozpalone wiec robi się prztulnie :D !

Usg dowcipne nic nie wykazało, brak nadzerek, torbieli itp. itd. Jutro jadę zrobić betke bo są 3 możliwości: ciąża, bardzo wczesne poronienie lub hormony. Najpierw trzeba wykluczyć lub potwierdzić ciąże.
No i Ritta miałaś rację - mam endometrioze.

ja tez wreszcie w domu.przez caly czas jest mi niedobrze,na wymioty mnie bierze no i ta wredna zgaga. Niedawno bralam antybiotyk Duomox i nic oslonowo,moze to przez to. Mam wrazenie ze mam mokro na dole,ale @ jeszcze nie dostalam. No i piersi mnie nie bola tylko tak jakby sciagaja troszke i to wrazenie ciepla i wilgoci. Pierwszy raz mam takie wrazenie przed @.

Ritta nie staralismy sie,zabezpieczalismy sie.raczej prezerwatywa nie pekla,bo sperma cala byla w srodku.
Lisica trzymam kciuki zeby sie pojawily 2 kreski:*

Ostatnia edycja:
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Jestem. Wróciłam z miasta, bo byłam na małych zakupach po pracy ;)
Wizyta jutro na 9:40. Jak wrócę to zdam relację...

Lisica - oby to była pierwsza opcja ;)

Co do męża - mam jednego na całe życie, tego się trzymam :tak:
Teściów mam super! Rodziców też. Może dlatego że widujemy się raz na 2-3 m-ce ;)
Więc każdy dba o wspólnie spędzony wtedy czas.

Baby przygotowałam sobie notkę do ginka. Po kolacji Wam napiszę i doradzicie mi czy o coś jeszcze zapytać.
Jak chodzę sama to połowę zapominam, a mój rano jedzie do pracy więc nie może ze mną pójść...
A nie chcę stracić kolejnego cyklu, tylko już naprawdę mieć nadzieję! ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry