blueberrry
Szczęśliwa :)
Inis - nie ma jak to wrócić do domu gdzie pachnie, wiesz trochę mi się ze Świętami to skojarzyło, i aż zatęskniłam za Wigilią. 
Ritta - Pewnie kapsułki pomogą. Trzeba zawsze być dobrej myśli wtedy wszystko jakoś się tak inaczej układa.
A dla męża tak jak Inis napisała może jakaś niespodzianka która zajmie Ci myśli o tęsknocie.
(Sama dziś mam te dobre myśli plecione na przemian ze złymi myślami :S)
W momencie kiedy przeczytałam "jesienna chandra" deszcz na nowo lunął, ma on wyczucie.
Ps. Szału dostaję jajnik daje sygnały o tym że zaczyna boleć, chyba po ścianach będę chodzić. (I teraz też brak mi męża, bo wczoraj w nocy jak bolał to masował, żeby tak nie bolało)
Ritta - Pewnie kapsułki pomogą. Trzeba zawsze być dobrej myśli wtedy wszystko jakoś się tak inaczej układa.
A dla męża tak jak Inis napisała może jakaś niespodzianka która zajmie Ci myśli o tęsknocie.
(Sama dziś mam te dobre myśli plecione na przemian ze złymi myślami :S)
W momencie kiedy przeczytałam "jesienna chandra" deszcz na nowo lunął, ma on wyczucie.
Ps. Szału dostaję jajnik daje sygnały o tym że zaczyna boleć, chyba po ścianach będę chodzić. (I teraz też brak mi męża, bo wczoraj w nocy jak bolał to masował, żeby tak nie bolało)
Ostatnia edycja:
Ale na pewno jeszcze zajrzę.
Mam tylko nadzieję, że nikt nie ma podobnego, bo głupio wyjdzie... pokazuje dni do liczenia kresek - może jako matematyczny inwalida uda mi się w końcu doliczyć do dwóch