Ritta nie musialas kasowac
Wiecie ze zaczelam sie zastanawiac co ja zrobie z duzym brzuchem i niektorymi obowiazkami domowymi? Np. pralke mam na pierwszym pietrze, latem susze na dworze (mam zadaszenie), zima w piwnicy (przedwojenne skosne schody). moj pracuje a czekac na meza zeby zniosl pranie troche glupio... Drugi dylemat: jak ja przebiore posciel na pietrowym lozku u dzieci? O losie zaloze sie ze wiekszosc chcialaby miec takie problemy

a mi sie wydaje to przeszkoda niedo pokonania
katka przeslij mi przepis na pierogi, moze jutro zrobie na obiadek
O jejku to żeś mnie teraz zabiła

D
Nie znam przepisu ja zawszę robie na okooo??

Witam się!
Widzę rozmawiałyście o libido, u mnie od soboty go brak nie wiem może przez zachowanie męża i to że dalej nie przeprosił??
Jestem w szoku jak niektóre z was piszą że ważą 40 kg

tez bym chciała

Ja mam 175 cm wzrostu i maże 68 kg a przed ciąża z Nadią ważyłam 55 i od tamtej pory zrzucić nie mogę

MoJ Mąż twierdzi ze za dużo ważę, ale właśnie sprawdzałam i wszystko jest w porządku, na swój wiek i wzrost waże idealnie
Rita pisałaś ze szpilkami sie ratujesz

a znowu ja jak ubiore to mi zawsze mama mówiła ze taka wysoka i jeszcze takie szpillki

ale za to zawsze mówili że mam nogi do nieba

przy swoich koleżankach naprawdę nieraz czułam się wyrośnięta
My z męzen wczoraj pokłóciliśmy sie jeszcze bardziej... wyobraźcie sobie jakiego syfu mi narobił przy tej zabudowie, zaczął wiercic i jeszcze troche sciany skuwał żeby kable potem od telefizora były schowana...ale to mało ważne, najlepsze jest to że o 7 sie obudził ze na siłownie idzie bo zawsze tak chodzi w pon, sr, pią. i zostawił mi ten cały syf...
wkoncu nie wytrzymałąm i wybuchłam że idzie w pizdu i zostawia mi ten syf a ja chyba też mam prawo być zmęczonaaa a on czym ja mam byc zmęczona... to nie nawet nie odezwałam... a on jeszcze dodał,,
Ze żadnej wdzięczności mu nie okazuje za to że on pracuje i zarabia i za to co robi....
Dziewczyny na boga przysięgam wam że nigdy się tak nie zdenerwowałam...
Powiedziałamm mu tak!
A ty to co do c****? Jaka jest twoja wdzięcznośc za to co ja dla Ciebie robie? za gotowanie? za sprzatanie? i nie zapomnij że ja tez zarabiam pieniądze,,,,
To jest twoja wdzięcznośc? wyzywanie od najgorszych? i wyszłąma... spałam z Nadią...
On... własnie teraz wyszedł do pracy i sie nawet nie pożegnał.... jade dzis do mamy, mam dośc...