reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Imbir dobry na mdłości, na zgagę bym go nie brała bo jest ostry. Ale pisałam już wcześniej ze polecam kardamon świeży. Rozgryźć i ssać. No i mleko łagodzi zgagę.
Iwonka Ja myślę że cena nie ma chyba znaczenia - jak ciąża jest to ją wykryje każdy :-) skoro wynik pozytywny to znaczy że masz wysokie hcg więc ja ci gratuluję :-)

czesc

mialam problem z zalogowaniem sie a nawet wejsciem na BB.
Troche to trwalo ale Moj wreszcie znalazl czas i w swojej laskawosci naprawil co trzeba.Poki co dziala.

Witam nowe staraczki,

LISICA-fajnego masz avatarka ale ten biegajacy lisek w sygnaurce tez byl fajny,gdzie on?

IWONKA-po cichu gratuluje

Adelo proponuję zrób sobie jakiś suwaczek ;) Będzie się nam łatwiej komunikować. Bo ja, odpowiadając na Twoje posty, zawsze idę na pierwszą str. sprawdzić listę - co i jak u Ciebie ;)

Dziewczyny, możecie wierzyć lub nie - siemię, wiesiołek i syrop wykrztuśny (wszystko biorę już drugi cykl, zgodnie z zaleceniami) sprawiły, że już od 8dc mam lepki śluz (i to nie tak mało) na 5 dni @, poprzednio miałam 11dc, a wcześniej ok. 14dc :baffled: Więc widzę efekty! Mam nadzieję, że przygotuję przytulny schronik dla małej fasolki w tym miesiącu ;)

Zazwyczaj miałam dłuuuuuuugo sucho, chwilę mokro i później znowu sucho... Teraz jest inaczej :tak:

Fimka ja biorę tylko wiesiołek i też widzę dużą różnicę.
Przypomnij mi proszę na co jest ten syrop.

Dokładna nazwa "Syrop z sulfogwajakolem" firmy HascoLek. Cena: 3,77zł ;)
Oczywiście można każdy inny, aby miał gwajakol :)
Zwiększa ilość śluzu podczas całego cyklu :) Wystarczy 2 łyżki codziennie rano. Pić do ovu.
Tak niewiele, a tyyyyle możne zdziałać ;)
Nawet w książce NPR jest o nim napisane, że warto stosować :)

SYROP Z SULFOGWAJAKOLEM.jpg

Załączniki

• SYROP Z SULFOGWAJAKOLEM.jpg
    SYROP Z SULFOGWAJAKOLEM.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Ritta liczenie idzie mu super czytanie katastrofa... Tym bardziej ze jest dzieciem dwujezycznym i jako trzeci ma juz od pierwszej klasy angielski. Alfabet zna, wyraz po literce przeczyta ale polaczyc wszystko do kupy trwa wiecznosc... mi czasem rece opadaja...

Ritta liczenie idzie mu super czytanie katastrofa... Tym bardziej ze jest dzieciem dwujezycznym i jako trzeci ma juz od pierwszej klasy angielski. Alfabet zna, wyraz po literce przeczyta ale polaczyc wszystko do kupy trwa wiecznosc... mi czasem rece opadaja...

Cierpliwości (i kto to mówi:-D). Słyszałam, że dzieciom dwujęzycznym jest trudniej.

Jak już córa nauczyła się czytać ćwiczyłyśmy aby czytała płynniej. Wiem, że to bardzo niepedagogiczne ale wymyśliłam, że za 1000 punktów (1 punkt = 1 minuta czytania) będzie nagroda - zabawka. Już po 300 była duża różnica i lepsze oceny w szkole. A ja byłam w szoku jak w piątek wieczorem, albo w łóżku o 21 mówiła, że jeszcze musi poczytać na minutki :-)

Wam tez tak wolno BB chodzi??? Zalogowanie trwa wiecznosc tak jak przelaczanie stron forum czy wlaczanie 'odpowiedzi'...

Ja do tych niecierpliwych naleze, niestety... Jednego dnia umie - drugiego czarna dziura... To dopiero poczatki szkoly a nauczyciele daja ogromny nacisk - tylko nie wiem po co, przeciez dzieciaki nie musza odrazu geniuszami zostac...

reklama
Dziewczyny, a jak Wy godzicie pracę z przyszłą ciażą? Albo raczej jak macie zamiar to pogodzić? No, może akurat to bez problemu, ale u mnie to tak średnio. Nie mam zbyt długiego stażu pracy i raczej średnio sympatyczną przełożoną.

Do góry