Amelia ja wskazałam 5 świadków, nikt wezwania nie dostał, więc może sąd uznał że mój ojciec jest idiotą i sprawa jest tak oczywista że nie trzeba nikogo przesłuchiwać. O dziwo nie denerwuję się, może jutro zacznę...
ianka nie wiem czy na stałe, oni sami nie wiedzą. Nie mają szans na legalny pobyt, wiza turystyczna im się skończyła i tak siedzą tam... Jakby chcieli przylecieć na trochę do PL to tam już powrotu nie mają, a mnie na bilet do niej nie stać... W ogóle to teraz zła jestem że im z głowy nie wybiłam tej Kanady, to nie to co UE, tu mogą normalnie pracować, a tam na czarno i tak daleko od bliskich. Jedyne co ja teraz przy życiu trzyma to pies którego dostała... A jaki wózek chcesz?
Kazimiera Ty jestes za granicą czy siostra? Tęsknota jest okropna, z pewnymi tematami nikt poza nią nie pomoże mi się uporać i dlatego tak mi jej brak
Diablica sobota to taki dzień na sprzątanie chyba u większości

Fajnie że mąż w domu, oby wyniki były ok.
Nuuuśka witaj, ja niestety nie pomogę, a u ginekologa z tym byłaś? On powinien zlecić badania itp. Zresztą staracie się nie tak długo więc może cierpliwości trzeba
Milusia witamy pierwszą mamusię bliźniąt

Jak dawalicie radę z dwójką maluchów? Dla mnie to wyczyn na miarę nagrody nobla ogarnąć dwójkę dzieci w tym samym wieku
My dziś skladaliśmy nowe łóżko Neli, sprzedaliśmy kanapę ktora u niej stała, ogólnie cały dzień bałagan i sprzątanie, a i tak nie wszystko zrobione. Najważniejsze, że corcia stwierdziła że uwielbia swoich rodziców i lubi nowe łóżko
A Wy laski jak z tymi remontami, zrobione??