reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej :) u mnie też mini remont w weekend

Vinga - moje wszystkie zakupy kończą się tak samo :) zawsze wyjdę z czymś dla małej i za każdym razem obiecuję sobie że to już ostatni raz:) . Ja też nie mam szczęścia do dermatologów , mamy problemy ze skórą a ci nawet nie przyjrzą się dokładnie tylko od razu przepisują jakieś kremy po 100 zł , które nic nie dają , jak masz możliwość to zmień , po co się denerwować.
Carla - właśnie wkurza mnie stosunek lekarzy do nie szczepionych dzieci. Powodzenia na rozprawie.
Stan - spokojnie ,wszystko będzie na pewno dobrze :tak:, też chodziłam na początku potwornie zmęczona i śpiąca
Wasila - też mi się marzy błogie lenistwo:)
Skończyłam czytać " bez mojej zgody" Jodi Picoult - polecam jak ktoś lubi czytać

reklama
Dzięki dzięki, Wy trzymajcie kciuki w poniedziałek od 9 :) Na moją sprawę przewidziano godzinę, chyba to długo... Może dlatego że to pierwsza (i mam nadzieję ostatnia) sprawa?

Amelia ja już nie mam szału na kupowanie małej, ponieważ ona ma strasznie dużo ubrań, a pierdółek jak butelka, smoczek nie potrzebuje więc nie mam czego kupować w sumie...
Stan moja koleżanka miała podobnie na początku, też jakiś płyn i niby ciążą zagrożona, a teraz chodzi w końcówce ciąży i urodzić nie może :) Będzie dobrze!
Wasila bo Kornelki tak mają! Nasza też ma chyba baterie w pupci bo do wieczora lata jak szalona :)
Aniołek fotki prosimy :) I kawałek chlebka też.

Carla, wybacz, że pytam (nie chce mi się przeszukiwać całego forum ;) ) ale jesteś adwokatem czy to ty się z kimś w sądzie "rozprawiasz" ;-)
co do mojego złego samopoczucia to nic konkretnego się nie stało, po prostu te ciągłe siedzenie w domu, pogoda, jakieś małe kłótnie z mężem, zdrowie małego, to wszystko jak się czasem razem uzbiera to lubię sobie odreagować płaczem.
Amelia, nie mam problemów z dermatologiem tylko z rodzinnym lekarzem, niestety nie jest to nawet przeciętny lekarz, przeważnie to ja sama muszę sobie diagnozy stawiać i mówić jej jaki lek lepszy będzie... to jest typ lekarza któremu nie chce się dalej rozwijać w tym kierunku i przepisuje takie same leki jak 20 lat temu, a każda wysypka dla niej to skaza białkowa

Vinga adwokatem chciałam być, nie wyszło ;) Mój ojciec podał mnie o alimenty. Chce wyłudzić ode mnie 1000 zł miesięcznie, a jest zdrowy, pracuje, a ten pozew to pomysł jego psychicznej baby ktora chce nam życie zniszczyć.
Czasem płacz pomaga, ja płakałam wczoraj jak słuchałam piosenki ktora mi sie z siostrą kojarzy, cholernie za nią tęsknię (jest w Kanadzie).

Witam wieczorkiem ;)

Dziś początek weekendu. Świetnie!

Stan i Carla 3 mam kciuki za Was :)

Nie mam weny dziś do pisania ;) Życzę miłego wieczoru!

Carla- ja czasem bywam w sądzie i tak mniej więcej godzinę to trwa, zależy ilu świadków trzeba przesłuchać itp , czasem się przedłuża. Myślę że jak masz takie dowody to szybko pójdzie :)A co do szału zakupowego to poczekaj jeszcze chwilę i znów się zacznie:)

Vinga - musisz częściej wychodzić , też miewam takie nastroje :-(i jeszcze ta pogoda dobija .Ja mam obok w bloku przychodnie , i dokładnie takiego samego lekarza , byłam tam jeden raz zaraz po urodzeniu , wole jechać gdzieś dalej ale przynajmniej wiem że traktują mnie poważnie.

Ja również witam:)... weszłam na chwilkę, dopijam kawkę i idę malować sypialnie... :-)... ale czuje zmęczenie po wczoraj:)
miłego weekendu życzę - u mnie snieg sypie.

kurde Amelia oglądałąm film na podstawie tej książki i beczałam jak nie wiem. A w ogóle czytać lubie więc możecie coś polecić :)
Carla a Twoja siostra na stałe jest w Kanadzie? daleko , nie ma tak że skoczy w samolot 1,5 godz lotu i w domu jak my
Wasila powodzenia w staraniach
Vinga znam takiego rodzinnego wrrr ten sam antybiotyk na każde schorzenia. Ja jak jestem w PL chodzę prywatnie do pediatry , oglądnie małą przepisze coś w razie draki bo tu mogło by być różnie.
Miłego weekendu
My chyba pojedziemy za jakimś wózkiem, mój ma wolne. Zorientujemy się jakie różnice w cenie.

reklama
Hello to i ja sie przylacze do kawki dzis mam sprzątania trochę więc sie wyladuje ;) Carla rozumiem cię z tęsknota za siostra mam to samo :( ale na święta siostra przylatuje do mnie więc juz odliczam:). Aniolek miłego malowania mąż ci pomaga czy sama malujesz ? Ianka udanych zakupów :

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry