reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dla mnie jesli chodzi o pokoj dla dziecka ( i kazdy inny tez) to tylko biel :) wiem,ze jestem inna ale nie lubie kolorowych ścian..kiedys z męzem malowaliśmy ściany raz na pół roku i mielismy wszystkie kolory :D ale od 3 lat tylko i wyłącznie biel i juz zostaniemy jej wierni:)
Ja z tematem szczepien bede sie musiala zapoznac..
Pozdrawiam i udanych walentynek :)

Załączniki

• room white.jpg
    room white.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 39
reklama
mi się już biały znudził trochę, wszędzie tu wszytko białe, to już nasze 3 mieszkanie i za każdym razem takie same białe meble, ale nie wykluczam że w odległej przyszłości jak bedziemy się wprowadzać do domu to coś z bielą zaszaleje. Marzy mi się biała kuchnia w stylu rustykalnym hmmmm cudo , ale cudnie też kosztuje.
A mój przyszedł z kwiatami !!! pierwszy lat od hoho lat , nie kryję zaskoczenia.

ja uwieeelbiam styl skandynawski,jak mam zły humor to oglądam w internecie zdjęcia wnetrz w takim stylu i to mi odrazu humor poprawia :D
mój mąż dziś zrobił obiad walentynkowy a zamiast kwiatka kupił mi pyszne truskawski i migdały w czekoladzie mmmmm :)

Carla - ja jestem wyrodną matką i nie dałam dziecku naklejek wybrać:-)
Aniołek tak wiosennie będzie :) ja właśnie też pomaluje dwie na niebiesko a reszta biała zostanie
Vinga - mam nadzieje że teraz się świetnie bawisz w towarzystwie męża ;-)
Samosia - ja też lubię biel, wszystko mam prawie białe , ściany , meble , jedna komoda jest do przemalowania tylko , i jakbym mogła to podłogi też byłyby białe , styl skandynawski albo angielski strasznie mi się podobają , te pokoiki są piękne ale stwierdziłam że to dziecko ma się dobrze w nim czuć więc kolor musi być
Ianka - hehe ja też nie kryje zaskoczenia , mój mi przysłał walentynkę ...elektroniczną:)

Samosia wiesz że ładny ten pokój, nawet o białym nie myślałam i nigdy nie brałam pod uwagę jeśli chodzi o ściany.
Amelia poczekaj jeszcze trochę to będziesz musiała się czasem godzić na wybory dziecka :)

Jeju a co to jest styl skandynawski :) ?

Jestem..... :).... Zaliczyłam dzisiaj Castorame, farby kupione, pizza z mężem i z bratem i bratową zaliczona i jeszcze w ostatniej minucie na fitness zdażyłam:)... czyli udało mi się dzisiaj połączyć przyjemne z pożytecznym...:)
Mężuś jutro ma wolne więc rusza z malowaniem pokoiku:).... wyśle wam później efekt końcowy razem z panelami:)
Padam na pysk - ide wysuszyć włosy i do spania:)
DObrej nocy:)
Nadrobie was jutro

Cześć laseczki ;)

Widzę, że każda z Was jakoś wyjątkowo przeżywa dzisiejszy dzień. Ja też mam za sobą miły smakowity słodki czwartek hehehe ;) Było przyjemnie ;]

Też lubię styl skandynawski jeżeli chodzi o wystrój, ale stwierdzam, że dla dzieciaków jest on za mało wesoły, przyjazny. A poza tym, żeby on wyglądał tak jak na zdjęciu samosi to musiałby w nim być non stop porządek a przy dzieciach tak się nie da, dlatego myślę, że kolorowy pokój jest bardziej praktyczny ;)

Co do szczepień, to będę musiała poczytać i zapoznać się z tematem ;]

Pozdrawiam!

witam :) wczorajsze zakupy udane. Jak zwykle wszystko co zostało kupione jest dla Nataniela hehe, mega zapas słoiczków pewnie na dwa miesiące ;)
babcia mówiła, że mały jak się obudził i ją zobaczył to wpadł w szał, cały czerwony i w ryk... czyli dzieciak zna się na rzeczy :-D

Bardzo ładne te pokoiki co pokazujecie, ja raczej bym pomalowała w jakieś bardzo wesołe kolory.
miłego dnia wam życzę :)

Ja pracuję w Klubiku Malucha i tak nauczyłyśmy z koleżanką dzieci,że ani razu nie musiałyśmy sprzątać po nich zabawek,jak udało mi się z grupą dzieci to myślę,że z jednym też mi się uda utrzymać porządek :) poza tym jak byłyśmy z siostrą małe to też nie miałyśmy z siostrą kolorowych pokoi i nie wspominam tego jako traumatyczne przezycie :P ale to oczywiste,że każda zrobi dla swojego dzieciątka taki pokoik jaki jej się podoba :)
ja chyba dziś pójdę na saune..potrzebuje ciepełka bo jak tak dalej pojdzie to mnie dopadnie deprsja zimowa :P
jakie macie plany weekendowe?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry