reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam,już praktycznie po świątecznie;-)u nas pogoda całkowicie nie zimowa na plusie i pada deszcz,ale jakoś mi to nie przeszkadza już się nie moge doczekać wiosny.
Współczuje wam dziewczyny problemów zdrowotnych całe szczęscie że nie wyklucza to zafasolkowania i donoszenia ciąży,oby szybko i bezproblemowo(tego nam wszystkim życzę:tak:)
U mnie wczoraj mały kryzys wiary..hyh córa dała popis w gościach (pewnie za dużo wrażeń) i aż zaczelam się zastanawiać czy aby na pewno chce drugie takie w najbliższym czasie:-D..dzisiaj już oczywiście przeszło:eek: ach taki mi się trudny egzemplarz trafił..nikogo tylko mamusie uznaje:crazy:

PannaMyszka-witaj:-)i dużo szczęśliwszego nowego roku życzę.

reklama
Jak w wigilie nic nie zjadlam to dzis mam taki apetyt.... godzine temu objadl jadlam I kawalek ciasta a teraz mi w brzuchu burczy. ..okropnosc

haha, ninex, wiem co czujesz :) Mój synek też ostatnio często daje popisy...zwłaszcza w sklepach. Też się czasem zastanawiam, jak ja sobie poradzę z jeszcze jednym takim rozrabiaką. No ale mimo wszystko, o niczym innym tak nie marzę, jak o kolejnej kochanej kruszynce.
Też czekam z niecierpliwością na wiosnę.

A mnie dziś dopadło coś w rodzaju 30 minutowej depresji zimowej..przysiadłam nad pisaniem postanowień noworocznych i jak sobie podsumowałam ile nas ważnych decyzji czeka w przyszłym roku to aż się zmartwiłam czy uda nam się to wszystko ogarnąć..ale na szczęście szybko mi przeszło,gdyż zaczełam realizować postanowienie numer 1.czyli więcej optymizmu :P
A jak u Was?Macie jakieś postanowienia na Nowy Rok?
Bo ja aż za dużo :P mogę się podzielić..:happy:

Ja muszę iść do dentysty i wyrwać jednego zęba co jest dla mnie tak dużym wysiłkiem - masakra. To jest postanowienie noworoczne nr 1 !!!

No i zapisałam się na fitness bo chcę trochę zrzucić wagę i polepszyć kondycję ;)

Samosia87 kurcze drogie te badania :P A ta cytologia to taka zwykła, którą gin robi?

Dawaj samosia, co tam sobie postanowiłaś? Pod koniec roku sprawdzimy czy się udało! :)
Ja też powinnam zacząć od optymizmu, ale to i tak się nie uda, bo jestem pesymistką do szpiku kości. No ale może uda mi się chociaż jeść mniej czipsów i słodyczy, nie wkurzać się tak strasznie na męża, być bardziej asertywna. Jeszcze dobrze by było, jakbym się mniej stresowała i mniej poważnie podchodziła to życia, ale to też na pewno się nie uda, więc tego sobie nie postanawiam ;) oś mi się może jeszcze przypomni...

Muffi-wieeem..tragedia :) dlatego rozłożyłam sobie te badania na raty.Zaczynam od badania tarczycy,reszta w kolejnych miesiącach.
A cytologia najzwyklejsza:)
Co do zębów..mam w 8 dziurę ale za nic w świecie nie dam jej sobie wyrwać.
Dla mnie każda wizyta u dentysty jest wielce traumatycznym przeżyciem.Na szczęscie moja dentystka ma w ofercie znieczulenie komputerowe 'the wand' więc chociaż nie musze sie juz stresować że mnie bedzie kłuła iglą..
Na fitness też chciałam pojsc ale znalazłam to :
Bums and Tums Micah: Warm Up - Part 1 - YouTube
i teraz cwicze z tym panem :D niezle daje w kosc i jest za darmo :P

Dziewczyny i wymazy z szyjki na chlamydie i mycoplazmy i badanie czystości pochwy z posiewami na bakterie tlenowe i beztlenowe. Cytologia to zupełnie co innego. Te wszystkie badania to ok. 200 zł. Ja zrobiłam jeszcze panoramę zębów, po przeleczeniu, żeby w razie czego widzieć jak wyglądają korzenie gdyby przyszło leczyć w ciąży.

reklama
Samosia87 cytologie moj lekarz robi mi na kazdej wizycie czyli co pol roku za free wiec to odpada ufff. Z dentysta mam to samo ale zrobila mi sie od dziury jakas infekcja ze nie da sie go uratowac i musze wyrwac bo ponoc to moze wywolac infekcje u plodu wiec dowiedz sie u dentysty jak to jest z ta ósemką. A co to za znieczulenie 'the wand' napisz prosze. Moze poszukam gdzies u siebie takiego dentysty, czy to dziala przy wyrywaniu zeba?? ;] A jezeli chodzi o fitness to w domu sie nie zmotywuje a jak bede chodzic do klubu to po 1 jakies wyjscie z domu jest z kolezankami po 2 wieksza motywacja.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry