reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek, poczekaj jeszcze ze trzy dni i powtórz testy ale wydaje mi się że będziemy Ci gratulować ;) bo tam widzę jakiś lekki cień czy się mylę?

reklama
Powtórze już jutro z porannego moczu bo ten robiłam o 16, jejku..... niedowierzam w to co sie dzieje, ale mam nadzieje, że to będzie ciąża :)

kciukasy trzymamy z Natanielem :)
ps. gdzie takie testy kupiłaś? ja się z nimi spotkałam tylko w Anglii ale pamiętam że były o wiele tańsze od innych

Witajcie :-), jestem nowa więc witam Was wszystkie. Od tego cyklu mam zamiar starać się o 2 dziecko. Właśnie skończył mi się @ i kupiłam dziś testy Owu. Zastanawiam się czy któraś z Was monitorowała cykl właśnie poprzez testy i z jakim skutkiem. Powiem szczerze że trochę się boję ponieważ 2 ciąże straciłam 4 lata temu w 5 tyg. Mam nadzieję że teraz wszystko będzie ok i doczekam z Wami 2 kresek na teście.

Aniołku jeszcze się wstrzymam z gratulacjami ;) Ja taki test kupiłam w tesco, kiedyś były w kauflandzie. Daj znać jak wyjdzie ten poranny!!

Witajcie dziewczyny, od dziś dołączam do Waszego grona :)
hmmm pisałam już wcześniej, jednak mój post się nie pojawił dlatego mam podejrzenia że przez przypadek napisałam do kogoś na privie :) Ostatnią @ miałam 3 kwietnia, więc od piątku zaczynam. Kupiłam też testy Owu i zastanawiam się czy któraś z Was również z nich korzystała, no i oczywiście z jakim skutkiem :)

Aniołek u mnie taki cien drugiej kreski też był na tym teście. Kupiłam więc z apteki plytkowy była wyrazniejsza kreseczka. Moje skromne gratulacje i mam nadzieję że nie zapeszam!
Oliwia ją z testów owi wcześniej nie korzystałam teraz zakupilam ale zawsze wychodzą u mnie negatywne więc nie wiem ją to z nimi jest w praktyce.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry