Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam, Powtórzyłam test, kreska ciemniejsza od wczorajszej, i co ważniejsze temperatura wzrosła wczoraj 37,0 a dzisiaj 37,09 wiec chyba jest dobrze Pozdrawiam i miłego dzionka
Aniołek o jaaaaaa !!!!! Jesteś trzecia Będziesz robiła betkę?? Mogę już gratulować?? Oliwia witamy. A ile ma starsze dziecko? Nic się nie bój, będzie dobrze Testów nie stosowałam więc nie pomogę.
Wczoraj miałam taką jazdę z mężem że szok, nie wiem czy faktycznie jestem jakaś nienormalna czy co? Jestem nerwowa, ale on wcale mi nie pomaga panować nad złością. Dzisiaj nie robię kompletnie nic, jak wróci z pracy to sam ziemniaki obierze, ja palcem nie kiwnę. Będę leżała i gapiła się w tv, albo skoczę do biblioteki po książkę jakąś. O.
Carla - a kto jest drugi bo chyba mi się zapomniało, tak jak do jutra piątku nie dostane @ to rano ide na Bete i w poniedziałek powtórzę żeby zobaczyć jak przyrasta.
Nooo Aniolek to chyba mozna gratulowac :*:*:* Ciesze sie bardzo, ze mamy kolejna fasolinke na forum Do lekarza to chyba najlepiej isc tak ok 7-8 tygodnia zeby juz serduszko uslyszec nie? ;]
Chwile mnie nie było a tu takie emocje
Aniołek widzę że suwaczek jest :-) więc gratuluję :-) bardzo się cieszę że się udało.
Idę po kawę , poczytam co naskrobałyście
OLIWIA WITAJ ...ja od prawie miesiąca korzystam z testów owu kupionych na allegro...na pewno są pewniejsze niż ten mikroskop Donna-albo ja nie umiem się nim posługiwać Jutro idę do ginki więc zapytam ją co ona myśli na temat tych testów. Oliwia ( moja córa ma tak na imię) a ile lat ma Twoja pierwsza pociecha ??? Nie masz suwaczka więc nie wiemy .........ANIOŁEK jak krecha ciemniejsza to nie ma co się zastanawiać ... GRATULACJE ... !!!!!!!!!!!!!!!!!! I czekamy na kolejne wieści .....STAN dawno jej nie widziałyśmy na forum-fakt .... No, to która następna ....może ja ............Pozdrowionka ślę wiosenne