reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mnie z tabelki wychodzi że moja dziesięcioletnia córcia powinna być chłopcem :baffled::-D

Aniołek jak się czujesz ???

Amelia jaką macie pogodę w Łebie ??? Mam nadzieję że u Was słoneczko bo u nas w małopolsce leeeeje,wieeeeje i w ogóle do doopy jest !!!

Mnie masakrycznie boli brzuch na @....termin 25 sierpnia więc ma jeszcze 4 dni !!! Jak mnie ma tak boleć 4 dni to ja chyba na no-spie będę cały czas ...co się dzieje z tym moim organizmem !!!???
Te moje wczorajsze wyniki wcale nie są rewelacyjne...co może a nie musi być powodem że nie zachodzę w ciążę !!! Czekam na wizytę do września...zobaczę co mi ginek powie ???

Ostatnia edycja:
Dorcia nieźle :) hehe dzisiaj mnie strasznie nadęło, kuje mnie w brzuchu i jelitach, chyba musze odstawić poranną kawe może to po mleku, ogólnie nawet ok, mdłości od dwóch dni mam tylko wieczorem, ale apetyt marny :(....

Co do tabelki, to u mnie sie zgadza, aha i teraz przez nastepne miesiace do konca roku jakbym zaszla to prorokuja mi corki :-)

Dorcia- powiem Ci, ze ja w tamtym roku tak mialam, ze duzo wczesniej przed okresem brzuch mnie juz bolal, moj gin twierdzil ze taka juz moja natura, ale ja na wlasna reke kupilam sobie castangusa i nie mam pojecia czy to jego zasluga ale po kuracji z nim jest duzo lepiej

Aniolku- trzymam kciuki aby wstretne mdlosci juz na dobre cie opuscily

Kasia sierpien- witam na watku i powodzenia w staraniach o potomka :tak:

A u mnie synus sie rozchorowal, w pon wieczorem 39 st goraczki, wczoraj bylismy u doktora, podejrzewal szkarlatyne, ale po wymazie z gardla i zrobieniu testu wyszedl wirus. Moj biedulek nic nie chce jesc, cale szczescie juz nie goraczkuje

Cześć

Ja akurat sama w domku bo Mój pojechał swoją salę ratować i jest w pracy.Rano mu zadzwonił tzw.konserwator,że dokonuje przeróbek w jego klasie.

Kasia- nie jest powiedziane,ze w tym cyklu się nie uda.Tylko jakbyś była w ciąży to lepiej leć zaraz do endo i będzie gut.Ja już mam TSH ładne tylko znowu wylazł problem z prolaktyną.

Gabryśka-chyba coś jest w tym Castagnusie bo mnie po nim tez mniej boli.Zdrowia dla synka.

Dorcia-biedaku,ja tez mam boleści przed@.Paskudztwo.A ciepła kąpiel nie pomaga?

Aniołek-życzę dobrego samopoczucia.

mi z tablelki wychodzi ze moja córa miała być synkiem :-D oby jej się nie odmieniło w przyszłości hehe
Dorcia kiedy we wrześniu masz wizytę? współczuję bóli brzucha, ja właśnie od wczoraj mam bóle podbrzusza, nigby przy owu mnie chyba nie pobolewało, mam nadzieję że to od tego, bo tydzień temu (to był 8 dzień cyklu) nie zabezpieczyliśmy się z moim, tak wyszło eh, i mam nadzieję że plemniczki nie poczekały na owu, bo wtedy byłam i na antybiotykach i na ketonalu na zęba , a staranka przesuwam na kolejny cykl :-( po tych wszsytkich lekach muszę odetchnąć. Mam nadzieję że okres przyjdzie i to w terminie ok 30 dni nie 43!
Aniołek to super że mdłości odchodzą, a miewasz już huśtawki nastrojów? bo ja chwilami nie wiedziałam w co walnąć żeby się wyładować
gabryska zdrówka dla synka. z apetytem tak jest niestety przy chorobach, ważne żeby dużo pił

Gabryska gdzie mieszkasz,pewnie tysiąc razy pisałaś...ale wybacz ja nie zapisałam w mózgownicy...na pewno nie w Pl...u nas nie robią wymazów jak np. we Fr ???? Zdróweczka dla maluszka !!!

Aniołek i mdłości odejdą zupełnie...zobaczysz !!! A i apetyt wzrośnie...jeszcze będziesz się hamować przed jedzeniem wszystkiego wszędzie i w dziwnych połączeniach !!!

Ianka wizytę mam 9 września u nowego ginka...w poradni przyszpitalnej...miałam nadzieję że już pójdę do niego jako ciężarna a tu klops...ehhh. Ma rewelacyjne opinie w necie i znajome też go polecają...dobry jest w sprawach niepłodności.

Fuma piszecie z Gabryska o castagnusie na te bóle...właśnie zamówiłam !!! Dzwoniłam do mojej starej ginki i ona mówiła o bromergonie na obniżenie prolaktyny ( nie wiem czy dobrze napisałam) ale po nim strasznie źle się człek czuje...więc spróbuję tego ziołowego castagnusa. W necie masa info na temat szybkiego zaciążenia dzięki niemu...ja tam w cuda nie wierzę..ale spróbować mogę ...prawda !!!??? A ten ból mam pierwszy raz tak wcześnie !!! Nigdy nie miałam tak zawsze brzuch zaczynał boleć dzień wcześniej ... a nie 5 czy 7.

U mnie tabelka sie zgadza :)
Fuma - sporo ludzi jest ale dzikich tłumów nie ma , widać że wakacje się kończą
Dorcia -u nas pogoda lepsza niż wczoraj , trochę słonka trochę chmur , na plażing za zimno ale zostaniemy chyba do końca tygodnia jak w kraku leje , może sie poprawi , przy którym szpitalu ta poradnia ?
Gabryska- zdrowka dla synka , moja ostatnio 4 dni nie jadła przez gorączkę

reklama
Hey laseczki!!!

Dorcia wczoraj też przeżywałam ten ból.... bleh!!! Ale może ten castagnus Ci pomoże, swoją drogą nie wiedziałam, że on jest ziołowy!!! A skoro to lek ziołowy to ja bym spróbowała... lepsze to niż bromergon, czytałam że człowiek po nim czuje się jak wrak i nie może funkcjonować...

Aniołek mam nadzieje, że przejdą Ci niedługo te mdłości !!! :)

Gabryska biedny synuś, dużo zdrówka życzę!

Amelia teraz ma się temperatura podnosić a w weekend ma dojść aż do 25-27 stopni!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry