ianka pytałam o to kiedyś lekarza- antybiotyku nie ma po jednym dniu w organizmie, więc bez obaw. Ja brałam antybiotyk i jak tylko skończyłam zaczęlismy się starać. Tak więc goń męża, goń
Dorcia lekarz prawdę Ci powie, mam nadzieję że teraz będzie wiadomo co i jak.
Kasia żeby mąż nie zraził się przez podejście "aby tylko dzidzię zrobić"

Wyluzuj, nie każdemu udaje się od razu, a w końcu doczekasz się dwóch kresek na teście
Wasila biedna Ty, powrót do pracy do urlopie to nic fajnego, ale jeszcze trochę i będziesz siedziała w domu rok albo i dłużej
Samosia jak tam remont?
Muffi ja też lubię prać, mało skomplikowana czynność hehe

Ale prasować też lubię, polubiłam odkąd mieszkamy sami, jednak fajniej było jak nie trzeba było ubrań małej prasować- jak była malutka to kompletnie nic nie prasowałam z jej rzeczy
Chwalę się, że byłam dziś na tym darmowym usg- był mój lekarz, ordynator szpitala i dwóch panów od ustawiania sprzętu. Leżałam z głowicą na brzuchu z 35 minut, na dzień dobry ordynator poczęstował nas czekoladą nawet

Świetnie że się załapałam, bo nie wydałabym 200 zł na takie badanie, a tak to młody miał jeszcze dokładniej wszystko zmierzone i sprawdzone, bo ustawiali różne parametry usg, byłam krolikiem doświadczalnym

Pamiątka będzie cudowna, nie wiedziałam że aż tak dokładnie będzie widać Tomka- kurcze zapowiada sie, że będzie bardziej do M. podobny.