reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia mam nadzieję że coś się wyklaruje po tych wynikach.
Muffi ja jestem taki zmarźluch że max do ud weszłam do Bałtyku jak był wyjątkowo ciepły, nawet do baseniku na działce nie wchodzę bo mi zimno ;)
Gabryśka fajnie że młody zadowolony i że impreza się udała. Moja córa później nie chciała ze żłobka do domu wychodzić, ale fakt na początku wszystkie dzieci ryczą jak dzikie...

Ale miałam dziś sen- w czwartek na szkole rodzenia będziemy mieć zwiedzanie oddziału, no i śniła mi się porodówka. Była taka kosmiczna, ale widziałam jak inne kobiety rodziły... Miały rozmiary loch, same ogromne kobiety, to było straszne! Wszystkie takie zmęczone, całe w rozstępach... Masakra, we śnie stwierdziłam że sama pójdę urodzić bo nie chcę, żeby mąż mnie taką oglądał. Mimo strasznego snu i tak jemu nie odpuszczę :)

reklama
Hej dziewczyny

Powróciłam znad morza:-D.Zdaje się,że chandrę zostawiłam w domu bo nad morzem było całkiem ok a teraz znowu jakoś mi nieco smutno.

Muffi Woda w morzu faktycznie zimna.Weszliśmy tam tylko dla zasady,żeby nie było ,ze się wlekliśmy taki kawał i ani razu nie kapaliśmy.

Gabryska-sto lat dla synka:-D.

Carla , ja właśnie widziałam w piątek salę porodowa w telewizji i mi się wydała straszna.Zaraz zapytałam Mojego "Jakbym miała rodzić będziesz ze mną' a on z przejęciem powiedział :"Będę,będę".:-D

Dorcia-długo się u Was czeka na wyniki ,u nas są tego samego dnia. Ale za to trzeba chodzić według rozpiski-każdego dnia badają co innego.Na przykład hormony tarczycy we wtorek a hormony płciowe w piątek.

Ostatnia edycja:
Fuma Foch po urlopie zawsze ma się doła, mój mąż płakał jeszcze kilka dni po powrocie :)
Ta porodówka ze snu była taka wielka, sprzęt jak z kosmosu, ale te kobiety... No masakra, takie nieludzkie były...

Fuma tak u nas czeka się dwa dni,jeśli jest coś naglącego to można na CITO zrobić ale ja zapomniałam dodać taką opcję i muszę czekać do środy...ale dam radę.
Po jakimkolwiek wyjeździe ciężko wrócić do rzeczywistości :-(

Carla mam nadzieję że mi coś konkretnego wyniki powiedzą...tak czy siak wiem że coś jest nie teges skoro jeszcze nie zaszłam :-( Tylko co ???

Carla- ale sen :szok:

Fuma- powroty do rzeczywistosci po urlopie zawsze sa ciezkie niestety

Muffi- mi to sie wydaje, ze ja ciagle tylko piore i piore, nawet bez wyjazdow na urlop:szok: zaraz znowu lece wieszac bo pralka wola ze juz skonczyla prac :tak:

Dorcia-
dobrze ze poszlas zbadac hormonki, moze wystarczy np. zbic prolaktyne i wtedy rachu ciachu i z brzuszkiem bedziesz smigac :tak:

Gabryska rachu ciachu powiadasz...oby oby...trzymaj kciuki...jeśli okaże się że wszystko ok to może jeszcze we wrześniu "poszalejemy" choć mieliśmy dać spokój ???

Witajcie, jestem tu nowa :)
Mam nadzieję, że będę mogła liczyć na Wasze wsparcie w staraniach o maluszka. Na męża póki co nie mogę liczyć bo on Twierdzi, że wpadam w obsesję i przesadzam. Facet nie zrozumie a Wy tak :)
Jestem Kasia, mam 28 lat i staram się o ciążę drugi cykl :)

I ja mam dola- dziś wróciłam do pracy po 2 tygodniach urlopu eh, wszystko co dobre szybko sie kończy! I na dzień dobry kolega z pracy oświadczył że w kwietniu zostanie ojcem-jak to określił jeden celny strzał... Jestem mega zmęczona,byle do weekendu:) dziewczyny wybaczcie że tak mało tu bywam, po prostu brak czasu::confused: ale czytam Was codziennie i tak zostanie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry